12.12.2013

Arvonta --- Kauniste -tuotepakettiYhteistyössä Kaunisteen kanssa

No nyt on aika viimeisen Vihreän talon jouluisen arvontaluukun! Se sisältää paljon paljon kaunista ja käytännöllistä, sympaattista ja mainiosti joulahjaksi passaavaa. Tällaisia tuotteita on ilo arpoa, ne sopivat tämän talon henkeen jetsulleen! Nyt arvotaan yhteistyössä Kaunisteen kanssa yhdelle onnekkaalle mahtava tuotepaketti, joka sisältää KAIKKI nämä kuvissa näkyvät Kaunisteen tuotteet joko oman kodin iloksi tai joululahjapaketteihin pakattavaksi:

Ylin kuva:
Metsä -esiliina
Sokeri tyynynpäällinen
Sunnuntai -tarjotin 
Retki -korttisetti
Toinen kuva: 
Retki -seinäkalenteri vuodelle 2014
Botanica -kassi
Kolmas kuva:
Metsä -meikkipussi
Alin kuva:
Kahvihetki -keittiöpyyhe (vihreä)
Kalenteripyyhe 2014 (sininen)


Osallistu ihanan, arvoltaan miltei 200:n euron tuotepaketin arvontaan yksinkertaisesti jättämällä tähän postaukseen kommentti. Pelkkä huikkaus riittää, mutta jos haluat niin kerro vaikka mikä näistä kuvien ihanuuksista on suosikkisi. Jätä halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä. Arvonta päättyy tiistaina 17.12. klo 14. Sitten laitetaan heti palkinto voittajalle postiin ja pidetään peukkua että se ehtii vielä jouluksi.

Ja kuulkaa! Kaunisteen ihana Milla lupasi teille lukijoille myös Kaunisteen verkkokauppaan alennuskoodin, jolla saa joulun alla kotimaan tilauksiin toimituksen maksutta. Koodi on VIHREATALO.

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT; VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN!

Kuvat: Annika / vihreatalo.comThis Kauniste -giveaway is unfortunately only for readers living in Finland.