1.12.2013

Arvonta --- Artek A330S -valaisin

Ylin kuva ja arvonnan yhteistyökumppani: Sähkötalo

Joulukuu ja Vihreän talon ensimmäinen arvontaluukku! Ja millainen arvonta mulla onkaan ilo laittaa ilmoille kiitokseksi teille kuluneesta vuodesta: nyt arvotaan yhteistyössä mainion perheyrityksen Sähkötalon kanssa

Alvar Aallon suunnittelema Artekin A330S -valaisin

Samanmoinen valaisinkaunotar roikkuu messinkisenä vihreän talon kukikkaassa kesähuoneessa. Sen pelkistetty muoto sopii reippaan kukkatapetinkin kanssa, vaikka onkin alunperin moderniin ympäristöön, Savoy -ravintolaan Helsinkiin suunniteltu. Ja valaisimen muotoilu kestää taatusti aikaa, onhan se säilynyt ennallaan näihin päiviin 1930-luvulta. Todellinen klassikko. NIIN HIENO.

Arvontaan osallistuminen on yksinkertaista: Käy Sähkötalon verkkokaupassa katsastamassa nämä neljä värivaihtoehtoa. Jätä sitten tähän postaukseen kommentti minkä neljästä väristä valitsisit itsellesi jos voittaisit.

Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä. Halutessasi jätä kommentin mukana sähköpostiosoitteesi - se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Arvonta-aikaa on ensi sunnuntaihin 8.12. klo 14 asti. Voittaja julkistetaan täällä sunnuntai-iltana. 

Ja nyt huimasti ONNEA matkaan kaikille arvontaan osallistujille!

SEURAAVA ARVONTALUUKKU AVATAAN ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ, TULEHAN KURKKAAMAAN SILLOINKIN!

This Artek pendant light giveaway is unfortunately only for readers living in Finland.EDIT /// ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
.