9.10.2012

Painavin kirppisostos koskaan
Onkohan tässä painavin esine jonka olen koskaan kirppikseltä hankkinut? Vanha kuumavesipata tulee mustan saunan pihaan pöhisemään. Saunan pikkuisen kiukaan pikkuinen kuumavesisäiliö piisaa justiinsa kahdelle, mutta jos yhtään useampi saunoo tulee äkkiä lämpimästä vedestä pula. Eipä tule kohta enää, kun hopeinen Heku otetaan käyttöön. Täytyy vielä viritellä siihen ulkohormi ja katsoa sille paras mahdollinen paikka saunan edestä. Ja oikaista helmasta pelti jonka onnistuimme pataa siirrellessä jo lyttäämään. Hups.

Saunan pihassa kasvava lumipalloheisi on sonnustautunut aika timakkaan syysväriin.

My heaviest flea market find so far - an old water heater for our sauna.
11 kommenttia :

 1. Hanki vielä kylpyamme padan viereen, niin luomuspa on valmis! http://sairio.wordpress.com/2012/10/07/sairion-spa/

  VastaaPoista
 2. Teit hienon löydön ja myös lumipallloheisi on upea!

  VastaaPoista
 3. Tuollainen pata on tosi tehokas, pienillä tulilla saa padallisen kuumaa vettä.Upea syysväri tuossa lumipalloheisissä, lehdet on kuin kukkia...

  VastaaPoista
 4. Ihana löyt, ihana koti, ihana koira ja ihana blogi :)!!

  VastaaPoista
 5. Kateellinen olen tuosta heisistä...upea! Meidän heisi on vihertävän keltainen ja vain aavistus on punaista sävyä. Taitaa lehden pudota ennen kuin ehtii punertua.

  VastaaPoista
 6. Mahtva väritys heisissä. Millä lannalla hoidat kun syysväri nuin kaunis on?

  VastaaPoista
 7. Wau,meillä haaveissa juuri tuollaine iso pata ja sen viereen iso entisaikojen palju johon mahtuu kolme muksua yhtä aikaa likoomaan. Nykyiseen ulkosaunaan ei moista mahdu,mutta ex-navetasta löytyy upeat tilat vaikka mihin.

  VastaaPoista
 8. Mahtava! Mie haaveilen vastaavasta lankojen luonnonvärjäystä varten :D Oman ulkosaunan muurinpata on ruostunut puhki aikoja sitten...

  VastaaPoista
 9. lapsuuden mökkimuistoihin kuuluu kuinka saunomista seuraavana päivänä kiipesimme pikkusiskon kanssa tuollaiseen pataan ja nautimme lämpimästä kylvystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivityksiä, miten ihana muisto! Mahtuisinkohan mäkin jonkinlaiselle mutkalle tuonne pataan...

   Poista