27.10.2012

Gloria Blog Awards 2012


Eilen illalla juhlittiin sisustus- ja ruokablogeja Gloria blog Awards -blogipalkintogaalassa Helsingissä. Kemut olivat mitä mainioimmat, upeasti järjestetyt ja olipa huippua tavata tuttuja bloggaajia ja uusia tosi mukavia tuttavuuksia. Terveisiä kaikille, ilta oli kyllä lystikkäin pitkään aikaan. Blogien takaa löytyy aivan huipputyyppejä - ovathan kyllä huippuja itse blogitkin. Tässä on ainoa kuva joka ehti juhlahumussa tallentua kännykkääni illan aikana. Mä piilottelen siinä siskoni pokkaaman kukkapuskan takana - siskon hieno Diagnoosi:sisustusmania -blogi tuli yleisön suosikki -kategoriassa komiasti kolmanneksi!

Muut illan aikana palkitut sisustusblogit olivat Riikan Weekday Carnival (kaunein sisustusblogi), Katjan Parolan asema (paras sisustusblogi) ja Rillan Kotipalapeli (yleisön suosikki). Yleisöäänestyksen kakkonen oli Suvin Valkoinen harmaja. Onnea teille kaikille upeille vielä kerran!

Ja vielä kiitokset kaikille teille jotka äänestitte Vihreää taloa suosikkiblogiksenne yleisöäänestyksessä, teitäkin taisi olla aika liuta!

Gloria Blog Awards järjestetään ilmeisesti uudestaan taas ensi vuonna. Mahtavaa, suomalaiset sisustus- ja ruokablogit ovat ehdottomasti sen arvoisia.

Me hiding behind the bouquet my sister won at the Gloria Blog Awards yesterday - her blog came third in the people´s choise category!

13 kommenttia :

Helinä kirjoitti...

Hauska kuva!! Myönnän nyt julkisesti siskosi saaneen minun ääneni.. heeh. :D Onnea teille kaikille mukana olioille. Pelkkä mukaan pääseminen on varmasti ollut hienoa.

Suki kirjoitti...

Moimoi, olipas mukava tutustua eilen ja vallankin kun meistä on tullut nyt miltei naapurit ;) Ollaan yhteydessä ja palaillaan näiden kunnostuspuuhien tiimoilta. Niin ja sul on supermakee tukka, en ennättänyt eilen sanoa!

Rillirousku kirjoitti...

Olit Annika niin nättinä eilen! Jäit kyllä mieleen. :) Ps. Ens kerralla tunnistan taas sut, kameleontti. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olisin suonut voiton sinulle ja ihanalle talollesi, siksi sait myös ääneni:)

Annika kirjoitti...

Suki-naapuri, oli superlysti tavata, kyllä, palataan! Ja tukkakiitos :D

Annika kirjoitti...

Jee Rillirousku, JEE! Ja ens kerralla harhautan sut taas, vaihdan väriä tai jotain :D

Annika kirjoitti...

Oi huippua, kiitos Mai!

Annika kirjoitti...

Jee Helinä, huippua että annoit siskolle äänesi!

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Moi Annika! Olipa kiva tavata ja olisi ollut kiva ehtiä jutella enempikin! Palataanpas asiaan jos jatkettais juttua joku päivä, vaikka kahvikupposen äärellä :)

Annika kirjoitti...

No niin justiinsa Pinja, mäkin harmittelin kun ehdittiin niin vähän kaakattaa! Kahvikupponen olis just hyvä :)

Annu kirjoitti...

Minäkin äänestin sinua! :)

Helinä kirjoitti...

Jee. Sitä kautta löysin myös tänne. :)

Annika kirjoitti...

No voe mahoton, kiitos Annu.