8.7.2012

Uusi ystävä
Ra-kas-tan värejä. Kesälomasilmin katsottuna ne vielä erottuvat jotenkin erityisellä tavalla. Räsymaton jokainen raita hehkuu ja pihan vihreys vyöryy ikkunoista sisään taloon. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän väriä kodissani on. Vaatetuksenikin on alkanut muuttua ankaran mustanpuhuvasta värikkäämmäksi, tosin sisustusta hitaammin. Musta on vaatteissa vielä ehdottomasti turvaväri numero yksi.

Löysin kirpputorilta uuden ystävän. Täytetty musta korppi nököttää nyt olohuoneen kaapin päällä.

The black crow on the cupboard is a flea market find. My new friend.
.

7 kommenttia :

 1. Meillä on kanssa kotikorppi, yleensä en tykkää täytetyistä eläimistä, mutta poikkeus vahvistakoon säännön tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 2. Hieno korppi! Mulla on sama juttu vaatteiden kanssa. Väriä saa olla mutta sitten ylä tai alaosaksi tuttu ja turvallinen musta :) Kivan värikästä kotonasi muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Kertoisitko minulle millä sävyllä tuo vaaleanpunainen puutuoli on maalattu postauksessa "sadepäivän jotain.." (anteeksi en ny muista postauksen nimeä oikein :) On niin ihana väri että maalaisin itsekin sillä puutuolin. Etsinnässä myös kaunis turkoosinsävy.

  - Mari -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari, en muista tarkkaa värikoodia kun tuolin maalaamisesta on jo vuosia. Mutta toi Tikkurlan "Barbie" on aika lähellä, hiukan vaaleampi kuin mun tuolini. Siitä astetta tummempi, K338 vois ehkä olla? Molemmat kyl kauniita.

   Tuossa Barbie:

   http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/tikkurila_symphony/symphony_2436_-varikartta/j338.2408.xhtml

   Ja vielä K338:

   http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/tikkurila_symphony/symphony_2436_-varikartta/k338.2408.xhtml

   Poista
 4. Voihan kateus!
  Jo vuosia olen odottanut täytetyn korpin tai variksen tulevan vastaan kirpulla, vielä ei ole onni potkaissut.
  Hieno!
  -Maia

  VastaaPoista
 5. Voi kauhistus kuollut eläin täytettynä kotona!
  Ei tuo hyvää energiaa kotiisi.
  t.aira

  VastaaPoista
 6. Upea korppi! Mieheni paras ystävä on jo tovin yrittänyt "metsästää" minulle jonkinmoista täytettyä eläintä kirppareilta, huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista