27.7.2012

Päivän löytö


Tänä kesänä on tehty maalta käsin autoretki jos toinenkin ja koluttu kirppistä kirppiksen perään. Valistuksen tuhosienikuvasarjan hedelmien tauteja kuvaava opetustaulu tuli vastaan Salon Radiokirppiksellä. Miten voikaan olla kasvien ongelmat noin kauniita! Terveissä lehdissä on samaa vihreää kuin eteisen tapetissa ja muumiotautisissa hedelmissä portaikon seinän vanhaa roosaa. Ripustin sen nyt rappusiin ja se sopii väreinensä siihen oivasti.

I bought this old finnish school teaching board from a flea market. It´s about disease that ruin fruit, a hideous but still beautiful motif. 
.

9 kommenttia :

 1. Jos joskus eksyt tänne päin Suomea, niin tää on ihan sun tuntonen paikka: http://shop.lundagard.fi/fi/ :)

  VastaaPoista
 2. Mitä, olit Salossa etkä huikannut mulle? Olisin tullut kirppiskaveriksi... Tuolta samalta kirpparilta olen minäkin muuten muutamat taulut löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkö vaikutat siellä! No tämähän täytyy laittaa korvan taa :)

   Poista
 3. Upea löytö! Minäkin monesti ihastun taulussa tai esineessä juuri väreihin.

  VastaaPoista
 4. paljonko maksoit hienosta taulusta?

  VastaaPoista
 5. Radiokirppis on hyvä kirppis. Sieltä minäkin olen monta kivaa asiaa löytänyt. ..Ja asun oikeesti Savossa :-) Siis aika kaukana!

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana taulu! Olen itsekin näistä monesti haaveillut ja hypistellyt, mutta ovat aina olleet niin kauhean kalliita, että ovat jääneet ostamatta.

  VastaaPoista