24.7.2012

Pieniä ylellisyyksiä

Kyökin komeron Leea-salpa oli rikki. Minä olin siihen risaan jo niin tottunut etten osannut kaivata tilalle ehjää. Mutta sisko huomautti salvasta joka kerta kun avasi komeron ovea. Ja tietenkin siskon varastoista löytyi muutama ylimääräinen varaosasalpa, sillä on jemmassa varmaankin yksi ihan kaikkea. Vaihdoin salvan tänään ja onhan se nyt ylellistä että oven saa auki ilman kommervenkkejä.

Ylellistä on myös ostaa silloin tällöin ruotsalainen Elle Interiör. Se on kyllä kelpo sisustuslehti. Tuo kesä-heinäkuun numero oli taas sen verran hyvä että se täytyy jemmata ja arkistoida.

Fixing little broken things can make life surprisingly luxurious. I now have a new (old) handle on my kitchen cupboard. Buying swedish Elle Interiör is also luxury, I found so many inspiring articles in their June-July issue!
.

7 kommenttia :

 1. Elle Interiör on ihan mun suosikkini. Se ei tunnu pettävän koskaan. Ja tuota numeroa olen selaillut monta kertaa, siinä on se ihana kukkatapettivinttihuone... tiedät varmaan mitä tarkoitan...

  VastaaPoista
 2. No se! Ja siihen sivun 70 William Morris -tapettiin palaan kans koko ajan!

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä täytyy lähteä lehtikaupoille.. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana salpa. Meillä oli lapsuudessa tommoset salvat ja muistan niiden pitämän äänen kun niitä avasi.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös eteisen kaapistossa pari risaa Leeaa, tilalle on todella vaikeaa löytää nykyään!

  VastaaPoista
 6. Meillä on Pinkissä Tornissa moisia myös useamman komeron ovessa ja keittiön vanhan ruokakomeron lukko on rikki. Saisikohan varaosia jostain..?

  VastaaPoista