18.2.2012

Tipu uuden kaapin päällä

Nyt jää kyllä yksi ikealainen ostamatta; ison kirppiksen huonekalunurkasta löytyi niin soma ja siro 50-lukulainen puinen vitriini että kaappisuunnitelmaan tuli muutos. Sommittelin lasiovien taa astiakokoelmasta muutaman aarteen heti uuden tulokkaan kotiuduttua kaupunkikodin olohuoneen nurkkaan. Ylähyllyn teräskaksosista toinen on muuten löytö samaiselta kirppiskäynniltä, niistä seuraavassa postissa lisää.

Sometimes the most beautiful furniture doesn´t come from the big furniture shops. This wooden 50´s  glass cabinet is from a near by flea market. It found it´s place in our city apartment livingroom.
.

15 kommenttia :

Kristi kirjoitti...

50-luvun huonekalut ovat niin hyvännäkoiset, vitriinisi on erittäin kaunis!

Mira kirjoitti...

oi mikä vitriini! kelpais tännekin. hieno löytö!

blandad. kirjoitti...

kateus, mitä ihanin!!! Tuollainen ei mahtuisi omaan kotiin, mutta sopisi joukon jatkoksi. Ja 50-lukulaiset kalusteet ovat myös kestäviä... sain kotoa liinavaatekaapin, joka ostettu alunperin huutokaupasta 1970-luvun lopussa. Siinä säilytettiin sitä sun tätä, oli lastenhuoneessa, komerossakin kai, jossain vaiheessa isälläni hänen autokorjaamossaan mappikaappina (juurikin korjaamon puolella) ja useamman vuoden jo omassa käytössä. Kestänyt kolhut ja kulutuksen paremmin kuin moni muu.

Anonyymi kirjoitti...

Kaluste kuin päiväuni!

JULIA. kirjoitti...

Mikä kaunotar! Voittaa Ikealaisen mennen tullen!

Sanni kirjoitti...

Ihan älytön löytö. Oot kyllä paras löytöjen tekijä ikinä. Teillä on niin kaunista!

Hannasvirrvarr kirjoitti...

Aivan ihana kaappi!!

Kirpparikeiju kirjoitti...

Onpa kaunis! Meilläkin on keittiössä samanvärinen 60-lukulainen lasivitriini, tykkään siitä kovasti. Hyvältä näyttää nuo lasihyllyt sisällä! Ihan aloin omaakin vitriiniä katsella vähän sillä silmällä...

Saija kirjoitti...

Eih, miten täydellisen ihana kaappi! Oi onnea huippulöydöstä!!

kaisu marjatta kirjoitti...

ihanan täydellisen kaunis kaappi.. en tajua koko ikea ideaa, kirppiksiltä löytyy tosi ihania, kun jaksaa kiertää. tämä on hyvä kuntoinenkin

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kaunis kaappi, todella!

mustakissa kirjoitti...

Mahtava kaappi, ihan just mun makuuni! Ja tipuhan sai sieltä päältä oivan kodin!

Minna kirjoitti...

Kaunis kaappi ja törkeen hienoja koulutauluja ed.postauksessa. Sinulla on hyvä kirppisvainu : )

Anonyymi kirjoitti...

Eikä!! Täydellinen vitriini! Oon jo kauan kuolannut vitriinien perään, eikä nää kuvat auttanu yhtään :---D

Minna kirjoitti...

Hih, meillä on samanlainen. Ja joku aika sitten näin huutokaupassa toisen samanlaisen ja oli vaikeuksia olla hamstraamatta söpöläistä kotiin. Ehkä kaksi samanlaista kaappia kaksiossa olisi vähän liioittelua... ;)