16.2.2012

Lisää reputettuja

Toinen satsi kuva-arkistoista kaivettuja julkaisematta jääneitä kuvia, tuli tällainen tunnelmasillisalaatti. Todettakoon että en voi uskoa että nämä ilmat joskus taas muuttuvat noin valoisiksi kesäöiksi, vehreiksi vaahteralehvästöiksi ja kylmiksi kuohuviinilasillisiksi hellepäivän ehtoona. Yritän sulattaa pihan kinoksia tahdonvoimalla - olisi nimittäin himo ruveta puutarhuroimaan ja aivan ehdottomasti siirtää yhden istutuksen paikkaa justiinsa nyt.


Another set of unpublished photos taken last summer - a pot pourri of green foliage, cold sparkling wine and an unbelieveably light summer night.
.

10 kommenttia :

 1. En minäkään voi uskoa, miten valoisa tuo kesäyö todellakin on! Erityinen suosikkini noista on tuo viinikuva, ja myös kuistikuva puhuttelee. Olet saanut tunnelman niin hyvin vangittua. Oikein odotan, mitä mullantuoksuisia kevätkuvia laitat Talosta :) Minkä istutuksen paikkaa ajattelit vaihtaa? Entä onko Sinulla muita puutarhasuunnitelmia jo päässä hautumassa?

  JohannaMaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JohannaMaria, kaupunkikodin minipihassa pitäisi yksi tuija nostaa pois nurkasta häpeämästä. Ja mitä suunnitelmiin noin muuten tulee: en osaa kovin suunnitella kun olen vielä vähän puutarhajuntti :) Yleensä suunnittelen niin että menen taimikauppaan ja ostostelen vain jotakin mikä näyttää kivalta.

   Poista
 2. Kesänkaipuuta podetaan täälläkin. Jokohan pitäisi lähteä kaupan kukkasiemenhyllylle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, siemeniä vois kyllä juu vähän katsastella :)

   Poista
 3. Valloittava tuo kuva kesäyöstä! Täälläkin odotetaan jo sulanutta maata ja vaaleita iltoja. <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ja vielä ihanampia nuo vihreät nojatuolit!!

  VastaaPoista
 5. Todellakin! Nuo nojatuolit voisi muuttaa meilekin milloin vain! Entisöin siskolleni pari vuotta takaperin pormestarin tuolit joten nyt metsästän itselleni samantyyppisiä. Joensuusta ei ole viellä moisia vastaan tullut, jospa ensi kesänä metsästys laajenisi :)

  VastaaPoista
 6. Oh, puit niin hyvin sanoiksi - ja kuviksi - viime viikonlopun tunteet kun kolasin pihaa maalla. Miten voikin sama paikka olla niin erilainen eri vuodenaikoina. Ja kuinka paljon pitäisi päästä käsiksi multaisiin pihahommin just nyt. Niin kuin niistä ei muka keväästä syksyyn saisi tarpeeksi.

  VastaaPoista