4.2.2012

Mulla on suunnitelma

Tämä viime syyskuun Glorian kodissa julkaistu kuva Janne Kupiaisen ja Ilkka Mälkiäisen maaseutukodin keittiöstä ei ole jättänyt rauhaan. Nyt olen viimein keksinyt mihin kuvan astiakaapin ihanan yksinkertaista väri-ideaa voisin kotosalla soveltaa; käsittelyyn pääsisi musta Ikean Linnarp -kaappi, jonka sisukset maalaisin hohtavan valkoiseksi. Enää tosin puuttuu se Ikean Linnarp -kaappi. On taas päällä "älä osta mitään tuliterää" -fiilis ja odottelen vielä ainakin tovin että kaappi kopsahtaa paikallisen Ikean löytöpisteeseen taikka löytyy jostakin muualta edullisesti käytettynä.

How fresh does that black cupboard look when it´s painted white inside! I would love to do the same trick to a Linnarp cupboard from Ikea. 
.

5 kommenttia :

SarP kirjoitti...

Tuo sisustusjuttu miesten maaseutukodista on mielestäni yksi parhaimmista viime vuoden kotimaisista sisustusjutuista. Tyyli oli jotain uutta. Itse en ole romanttisentyylin ylinystävä, mutta poikien tyylissä sitä on silleen sopivasti ja tyylikkäästi.
Onnea kaapinmetsästykseen!

Anonyymi kirjoitti...

Osta valkoinen kaappi ja siihen mustat ovet.Sitten ei tarvitse kuin maalata kaapin reunat mustiksi jos haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Palaan taas lukemaan blogiisi, divaanissa en jaksanut käydä. Tuon kaapi idiksen teen minäkin meidän kylppärikaapista.

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen pari vuotta sitten maalannut Linnarp-kaapin sisältä valkoiseksi. Takaseinäksi naulasin ylijäänyttä panelia, jonka myös maalasin. Olen ollut hyvin tyytyväinen, joten suosittelen! :)

Bella kirjoitti...

Muistan tasantarkkaan tuon kuvan..se on ihana! Kontrastit ja valkeat astiat ovat niin raikkaita yhdessä! :) Ihana!