12.8.2010

Orvola & Orvola


Kaljapullonruskea väri on noussut suosikkilistani kärkeen viimeaikoina. Sain mieheltä syntymäpäivälahjaksi kauan himoitsemani ruskean Heikki Orvolan Miranda -kulhon ja lisää ruskeaa käyttölasia tekisi mieli vähän hamstrata.

6 kommenttia :

Anne kirjoitti...

On kyllä kaunis!

Lumikko kirjoitti...

oho, minullakin on tuo samainen ruskea kulho, mutta en ole tiennyt sen olevan Orvolan!

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Mulla oli samanlainen, mies sen pudotti pestessään. Enpä tiennyt minäkään kenen on, olin sen ostanut joskus vuosia sitten. T Riitt, blogiton

Linda kirjoitti...

Apua..me saatiin tuparilahjaksi tollanen kulho, kirkasta lasia. Mä olin vähän, että ai... Mutta mies sanoi sen olevan joku hyvä juttu. Kiitos siis tiedosta mikä se on! :)

Hanna kirjoitti...

Ihana! Mulla on vuosia ollut kaapissa Kastehelmi-sarjan kulho, joka on lähelle tuon sävyinen... Olen sen ostanut joskus kirppikseltä pilkkahinnalla ja jäänyt sitten käyttämättä. Nyt jostain kumman syystä se on alkanut miellyttää tosi paljon! :)
Sinulla on kaunis blogi! Vaikka harvoin käyn kommentoimassa, niin pidän siitä kovasti!

Nonna kirjoitti...

Mulla on myös tuo sama kirkkaana. Tykkään siitä kovasti. Lapsena siinä oli aina joulun aikaan luumusoppaa. Nyt minä pidän sitä myös jouluna esillä, viimeksi siinä oli vihreitä kuulia. Muistoja siis...