12.8.2010

Orvola & Orvola


Kaljapullonruskea väri on noussut suosikkilistani kärkeen viimeaikoina. Sain mieheltä syntymäpäivälahjaksi kauan himoitsemani ruskean Heikki Orvolan Miranda -kulhon ja lisää ruskeaa käyttölasia tekisi mieli vähän hamstrata.

6 kommenttia :

 1. oho, minullakin on tuo samainen ruskea kulho, mutta en ole tiennyt sen olevan Orvolan!

  VastaaPoista
 2. Heips! Mulla oli samanlainen, mies sen pudotti pestessään. Enpä tiennyt minäkään kenen on, olin sen ostanut joskus vuosia sitten. T Riitt, blogiton

  VastaaPoista
 3. Apua..me saatiin tuparilahjaksi tollanen kulho, kirkasta lasia. Mä olin vähän, että ai... Mutta mies sanoi sen olevan joku hyvä juttu. Kiitos siis tiedosta mikä se on! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mulla on vuosia ollut kaapissa Kastehelmi-sarjan kulho, joka on lähelle tuon sävyinen... Olen sen ostanut joskus kirppikseltä pilkkahinnalla ja jäänyt sitten käyttämättä. Nyt jostain kumman syystä se on alkanut miellyttää tosi paljon! :)
  Sinulla on kaunis blogi! Vaikka harvoin käyn kommentoimassa, niin pidän siitä kovasti!

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös tuo sama kirkkaana. Tykkään siitä kovasti. Lapsena siinä oli aina joulun aikaan luumusoppaa. Nyt minä pidän sitä myös jouluna esillä, viimeksi siinä oli vihreitä kuulia. Muistoja siis...

  VastaaPoista