14.8.2010

KokolattiamattoKolme toisiinsa sävyiltään passaavaa kapeaa räsymattoa muodostavat olohuoneeseen melkein koko lattian peittävän suuren maton. Mattoja voisi olla paljon enemmänkin - ne voisivat mennä vähän päällekkäin, kulkea kynnyksienkin yli ja lämmittää valkoisia lattioita koko talossa. Selvästi syksyä ilmassa.


Three small rag rugs cover the living room floor. The upcoming autumn makes me want to cover the white wooden floors with dozens of rugs.

11 kommenttia :

Juju kirjoitti...

Hieno idea! suloisempi kuin yksi iso matto - kun vaan pysyisivät matot paikallaa.

Sanna-Mari kirjoitti...

Kivan näköset kyllä! Ei vaan meillä toimis, ne tosiaan ois mykkyrällä ja mäkkyrällä ja rullalla ja kellään ei ois kivaa :P :D

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kauniita, räsymatot on niiiin kauniita ;) Ja kotoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Really lovely rugs; love the colour. Used to have many of them, my grandma would give me... wonder where they are now... Thank you for reminding me! :)
Love your blog!

MiMi kirjoitti...

Meidän mummolassa oli vintissä räsymatot just silleen, ne peitti koko yläkerran lattia-alan eikä yhtään rakoa näkynyt missään :) Niitä oli vielä monta kerrosta ja kaikki tietenkin mummin itse tekemiä. Muutaman olen raaskinut sieltä ottaa, niin ettei kuitenkaan riko kokonaisuutta :)

Sesse kirjoitti...

Hieno keksintö tuo kokolattia matto! Täytyy kyllä yhtyä edellisiin puhujiin, että ei ne meilläkään suorassa pysyis:) Teillä on kauniin näköistä.

Inka kirjoitti...

ihanan näköistä, ja varmaan myös ihana puhtaiden (heh, villi oletus) mattojen tuoksu :)

Maria kirjoitti...

Ihan niinkuin minun mummolassani, suuren pirtin lattiaa peittävät vierekkäin olevat räsymatot. Samaa suunnittelin mökille, mutta pitäisi olla niin paljon mattoja, että en taida onnistua. Tai jos laittaisin sinne kangaspuut ja kutoisin itse..
Kaunis ja muistoja herättävä kuva!

Nna kirjoitti...

vanhanaikaiset matot on kivoja, kun niitä on useampi. ihana tuo valkoinen lipasto yhdessä kuvassa!

Anonyymi kirjoitti...

näyttää kauniilta vaalealla lattialla.

onko tuo lattia siis vaalean harmaa vai valkoinen? kerrotko koodia? vanhan lautalattian sävypohdintaa helpottaisi tietää miltä tietyt sävyt näyttävät oikeissa kokonaisuuksissa.

Annika kirjoitti...

Rullalla ne on alati matot tässäkin kahden koiran taloudessa :)

Anonyymi, kerron toki :) Lattia on kermanvalkoinen, sävynumero on 4737.