26.8.2010

Ikeas höösäämäs


Ikea kutsui taannoin bloggaajia osallistumaan sisustuskilpaan jossa Vantaan Ikean myymälään saisi sisustaa oman pienen nurkkauksen haluamallaan tavalla. Tarkoituksena oli innovatiivisesti toteuttaa Ikean slogania "Organize your living". Kävimme siskon kanssa pinoamassa ja järjestämässä myymälästä löytyneet esinesuosikkimme ruokailutilaksi, jonka innovatiivisuus taisi olla enemmänkin osastoa "mummola ja villasukissa hissuttelu". Kilpasiskoinamme olivat kaksikko More to Love ja supermukava Johanna Söderlund (jonka apulaisineen toteuttaman hienon tilan Ikean raati valitsi suosikikseen!).

Inspiroiduimme tosi pahasti kaikesta mikä muistutti pärekoreista, ristipistotöistä, räsymatoista, parittomista astioista ja pirttikalustoista. Suunnitelmamme johtotähdet olivat matto-osastolta löytynyt suuri raidallinen kelim ja timakka punainen astiakaappi. Lopputulema oli tuollainen rintamamiestalon kyökinnurkka, kuinkas muutenkaan. Pärettä ja patenttikorkkipulloja, astioita sieltä ja täältä, huopatyynyä pirtin penkillä. Yhden päivän sai kulkea kaupassa ja poimia hyllyistä ihan kaiken mikä osui silmään, kelpo leikkiä!

My sister and I took part in a bloggers´ decor contest at the local Ikea. The idea was to decorate a small space in the store following the Ikea-idea "Organize your living". Here´s what we did with everything nice we found at the store.


 16 kommenttia :

 1. No olipa hauska "peli" ja pisti selaamaan IKEAN_n kuvastoa ja miettimään, millaisen itse olisi koonnut.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva leikki ja mukavan nurkkauksen olette tehneet:)

  VastaaPoista
 3. No vähäks saa jätkät tehä siistejä juttuja. (mököttää.)

  Ja vaikka toi Johannan&co työtila on cool, innovatiivinen ja fantsu, mä tulisin siellä hulluksi. Eli pojot teille multa.
  Oliko kivaa?

  VastaaPoista
 4. Sinulle on Beautiful blogger -tunnustus noudettavissa ;)

  VastaaPoista
 5. Hauska leikki teillä ollut. Onko ne vielä esillä siellä?! Voisin käydä livenä kurkkimassa...

  VastaaPoista
 6. Minä oisin äänestänyt teidät kirkkaasti ykköseksi.

  VastaaPoista
 7. Heihei, mikä on tuo oranssi kaappi?

  VastaaPoista
 8. hahaa. sait myös minulta beautiful blogger plakaatin!

  VastaaPoista
 9. Hauskaa! Lisää tällaista Ikeaan niitten ankeitten viritysten tilalle!

  VastaaPoista
 10. Eilen juuri kävin ja mietin kaverin kanssa, että ehdottomasti tuo kotoisa vaihtoehto olisi mieleisin! Ja kappas, se olikin sinun ja siskosi. Molempien blogeja olen seuraillut.

  Ihanaa, lisää tälläistä!

  VastaaPoista
 11. Oi, kuulostaapas sangen mukavalta! Tuo astiakaappi on ihan miun värinen, nam!

  VastaaPoista
 12. Kyllä tämä vetoaa enempi kuin esimerkiksi se mustavalkoinen hässäkkä, migreeni melkein tuli kun siitä kuvia katselin ;)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Hyvä Mieli ja Kape! :)

  Anonyymi, kaapin nimi on Linnarp.

  Kivaa jos tykkäätte! Yllättävän kuumottavaa oli laittaa tekemisensä yleisön arvioitavaksi tuolla tavalla, jännitti että mitä jos kaikki inhoaakin :D

  Ja ihan kamalan kivaahan tilan tekeminen oli! Hikistä ja uuvuttavaa kylläkin, kuuden tunnin aikana ei maltettu paljon taukoja pitää.

  VastaaPoista
 14. Kävimpäs tätä (ja niitä muitakin) livenä kurkkimas ;D

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Pakko kysyä, mitkä ovat nuo korit, jotka tuolla kaapin vieressä päällekäin oleskelevat? Ikuna en ole tuollaisia ikeassa nähnyt!

  VastaaPoista