28.3.2010

Kirppissaalis


Parin kirppiksen kiertely eilen tuotti tällaisen tuloksen. Muutaman euron pitkä ja kapea räsymatto saunan kuistille ja läjä Divaaneja, Glorian koteja ja Avotakkoja. Mukavaa että ihmiset laittavat lukemansa lehdet kirppismyyntiin ennemmin kuin lehtiroskiksiin - ja muistavat pitää hinnat kohtuullisina. 50-senttisellä kappale ostelen mielelläni vanhempiakin numeroita vinto pinot maalle kesälukemistoksi.

I like to shop for decor magazines at fleamarkets. Yesterday the prices were right and I bought a big pile of them. Also found a beautiful rag rug for a few euros. It´s going to be just perfect for the sauna porch in the country.

7 kommenttia :

Jonna kirjoitti...

Räsymatot on sitten ihania!

Jokke kirjoitti...

Oikein hyvä että lehtiä viedään kierrätyskeskukseenkin. Ne lähtevät nopeasti uuteen lukuun.

Lotta kirjoitti...

Räsymatot on kyllä ihania! jos joskus oman kesämökin saan, niin sinne niitä sitten laitan. Meidän sisustukseen kun ei räsymatot oikein sovi. Minäkin otin eilen kirpparilta mukaani pinon (8kpl) isustuslehtiä, yhteensä 50senttiä!! Joku oli vaan tahtonut päästä omistaan eroon ja suonut jollekin muullekin (MINULLE!!) ilon lehdistä.

Kamomilla kirjoitti...

Oikeasssa olet! Vanhoissakin numeroissa löytyy mukavia ideoita ja inspiraatiota!

Nonna kirjoitti...

Mulle kelpaavat myöskin vanhemmat sisustuslehdet. Ne eivät vanhene niinkuin esim. naistenlehdet.

Ihana räsymatto!

Purnukka kirjoitti...

minä löysin tänään taloyhtiömme lehtiroskista luettavaa :D ja ajattelin täst edes kurkata aina tarjonnan kun roskia vien :)

Merja kirjoitti...

Hyvä matto!

Juu, noilla hinnoilla voi ostaa vanhojakin. Tosin olen just saanut purettua omat vanhat lehtipinot joten nyt pitää olla vähän aikaa keräämättä kauheasti uusia :)