7.3.2010

Kaupunkirakkautta

 

  

  

 

Amerikkalainen suurkaupunki teki lähtemättömän vaikutuksen. Erityisiä suosikkejani ostosten suhteen oli Pearl River, kiinalaisten tavaroiden kauppa Broadwayllä. Sieltä kaappasin parillakymmenellä dollarilla mukaan paperisen lampunvarjostimen, joiden valikoima oli ihan mahoton. Ja NY-mukit kolme dollaria kappale! Pearl Riverin nettikauppa toimittaa Suomeenkin, muutaman paperipallovarjostimen ja päivänvarjon voisin sieltä ainakin vielä vihreään taloon hamuta. (Vaan minkähänlaiset on postikulut...)

Kiitos Villakettu! Vihreä talo on Suuren käsityölehden päätoimittajan kuukauden blogivalinta,  MAHTAVAA!

Absolutely LOVED New York. One of my favourite shopping experiences was the chinese shop Pearl River on Broadway. A wonderful pink paper umbrella lamp shade for 20 or so dollars, NY-mugs for three dollars a piece. Pearl River has an online-shop, lots of things there to long for. Don´t know what they charge for shipping to Europe, though.

12 kommenttia :

 1. Häikäisevä varjostin, sehän suorastaan tihkuu pinkkiä! Ja skål blogille, joka on myös minun lempisivustojeni väripilkku.

  VastaaPoista
 2. Aivan upea varjostin, kiitos nettikauppavinkistä! Mukava olisi kuulla matkastasi enemmänkin. Ja onnittelut blogivalintajutusta!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut nimityksestä! Minäkin sen huomasin.

  Kiva että matkanne on ollut onnistunut. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana varjostin! Olisin myös ostanut sen, kun olen muutenkin "hulluna" kiinalaisiin esineisiin ja huonekaluihin.

  Onnittelut kuukauden blogille!

  VastaaPoista
 5. kaupunkikateutta sanon minä!
  mutta sitte sitä siis että tämän blogin ehkä kauneimmat kuvat myös.

  VastaaPoista
 6. Löysin juuri blogisi, aloin kahlaamaan sitä läpi ensimmäisestä merkinnästä lähtien ja luulenpa, että tulen viettämään vielä paljon aikaa tämän kanssa :D Mielettömän inspiroiva blogi ja tuun niin hyvälle mielelle kun luen tätä! Tämä haaveilija on ihan innoissaan, jos kerta joku muukin onnistuu toteuttamaan unelmat niin miksen minäkin.. :) Miun blogiraakileeni löydät osoitteesta http://anninkahvila.blogspot.com
  Lisään siut mielelläni suosikkiblogit-listalleni, toivottavasti et pahastu. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle Vihreässä talossa :)

  VastaaPoista
 7. Ihana varjostin ja minunkin kaukainen haaveeni olisi juurikin tuo New York! Ehkä jonakin kauniina päivänä...

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että ihmiset toteuttavat haaveitaan. Olen sun fani!

  VastaaPoista
 9. Ihana kuvasarja! Varjostinkin vetoaa, hyvä väriläiskä.

  VastaaPoista
 10. Hei Annika! Olen tässä parin viikon aikna kahlannut koko blogisi läpi. Meillä talovanhus on vakinainen asuinpaikka, ja olen saanut sun blogista uuden vimman pistää pikkulapsiarjen hidastama vintage-sisustaminen uuteen vauhtiin! Kiitos siis! Mutta edelleen ihmettelen, että mistä niitä silkkitäkkejä oikein löytyy - olen kahlannut kaikki lähikuntien kirppikset ja Pelastusarmeijat läpi ja nada... Pitääkö tässä lähteä Lahteen???

  VastaaPoista
 11. Kiitos linkistä uskomattomaan aarre aittaan. Tuolta löytyi paljon mitä meille huolisin.

  VastaaPoista