13.1.2019

Raksapäivitys: sähkötöitä ja kaunista valoa
Talolla oli eilen mielettömän ihana lämmin valo. Teki mieli alkaa heti pakata muuttokuormaa ja asettua kodiksi. Mutta on vielä jarrutettava muuttomieltä, ei auta.


Sähkövedot ovat nyt valmiit ja seuraavaksi levytetään seiniä. Sitten talo taitaakin olla sisäpuolelta siinä vaiheessa että meidän omat urakoitsijat voivat käydä pintojen kimppuun. Minä urakoin nyt materiaalitilauksia jotta he pääsevät hommiin heti kun se vain on mahdollista. Talovalmistajan porukka jatkaa levytyksen jälkeen vielä talon ulkopuolella töitä, mm. rakentavat kuistia ja parveketta ja viimeistelevät ulkoverhousta.

Vaikka talon sähköistä on tehty tarkka sähkösuunnitelma, oli niissä vielä paikan päällä viilattavaa; talon rakenteet asettavat omat reunaehtonsa pistokkeiden ja katkaisijoiden sijoittelulle. Designtalon sähkömiehet olivat silviisiin huippuja että kertoivat mulle millaisilla periaatteilla sähkövedot täytyy tehdä ja sain vielä vaikuttaa esim. kattovalojen sijainnin hienosäätöön. Ettei tartte sitten valmiin äärellä harmitella.

Malttamattomuus senkun kasvaa. Valmistuispa jo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti