5.12.2017

Marimekon kevät ja kesä 2018 Villa Vuosannassa


Kävin viime viikolla katsastamassa Marimekon ensi kevään ja kesän uutuuksia täällä Helsingissä Villa Vuosannassa. Olipas vain hieno paikka, superkaunis jugendhuvila hienoine yksityiskohtineen meren rannalla! Ja kaikkea kaunista on Marimekoltakin tulossa, mm. hieno meripihkainen sävy suureen Urna -maljakkoon, uutta hehkuvansinistä kuviota Aino-Maija Metsolalta, kovin raikkaalta näyttävä uusi hiekkainen väritys Unikko-kuosiin ja hirmu kauniita kuosiin kudottuja pyyhkeitä ja hiljaisen tyylikkäitä printtikuoseja Carina Seth Anderssonilta.

Marimekon mallistojen esittelytilaisuudet ovat olleet viime vuosina älyttömän inspiroivia ja olenkin siksi niissä tavannut aina ehdottomasti käydä. Yleensä lokaatioksi on valittu joku itsessään tosi kaunis ja vähän erikoinenkin tila. Sitten kauniit tuotteet on sisustettu sinne hienosti uutta ja vanhaa yhteen sovitellen - just sillä tavalla kun minä tykkään. Värien, kuosien ja materiaalien yhdistely on minusta myös ihanan pelotonta ja taitavaa. Yleensä olen napsinut valokuvia itse paikan päällä, mutta tällä kertaa kädet olivat täynnä mukana kulkevaa pikkumussukkaa. (Kiitos Kukka vielä lapsenpyydystysavusta, jos luet tätä!) Nämä kuvat Villa Vuosannasta kopsahtivat tänään Marimekolta sähköpostiini ja halusin ne heti jakaa.

Tässä vielä linkkejä ottamiini kuviin parista edellisestä Marimekon mallistokatasauksesta: viime syksyä Alvar Aallon paviljongissa ja edellistä kevättä eräässä Helsinkiläisessä yksityiskodissa. niin hienoja tiloja ja esillepanoja!

Kuvat: Marimekko / Riikka Kantinkoski

2 kommenttia :

  1. Sinivalkoiset kuosit <3 Tämä tyttö on myyty!!!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä Annika, mielellään ihanan pienen herran kanssa hieman seurustelin. Ja olipa kiva törmätä teihin!

    VastaaPoista