9.9.2016

Syksy - ei hullumpaa
Loppukesästä olin hetken kauhuissani suven loppumisesta ja syksyn saapumisesta. Mutta nyt kun oikeasti virallisesti on syksy, ei elo olekaan yhtään hullumpaa. On vielä lämmintä, mökkeilysesonki jatkuu täyttä höyryä, metsät ovat täynnä sieniä ja puut täynnä omenoita.

Keittiön hellassa rätisee tuli ja on aikaa funtsailla peiton alla mitä kaikkea kokattais. Nyt on sesongissakin kaikkea ihanaa, kotimaiset juurekset etunenässä. Olenkohan aeimmin muistanut kehua tuota Glorian Ruoka ja Viini -lehteä? Ihan huippu, jokaisessa numerossa on paljon reseptejä joita tekee mieli kokeilla. Ei liian fiiniä näpräämistä, sopivan yksinkertaisia ja suoraviivaisia ohjeita tällaiselle malttamattomallekin. Sesonkia seurailevia. Hyviä viini- ja ravintolavinkkejä. Ja monta mainiota uutta tuotetta olen kans tuosta lehdestä bongannut, niinkuin ny vaikka nuo croissantit jotka ovat uunituoreina tehneet monesta mökkiaamiaisesta silkkaa luksusta.

En ole kovin kummoinen lehtien tilaaja, ennemmin nappaan irtonumeron kaupan hyllystä kun siltä sopivasti tuntuu. Tämä lehti on yleensä ostoskärryssä ilmestymisensä jälkeen jonakin perjantaina kun ajellaan työviikon päätteeksi pellonreunan suuntaan.

1 kommentti :

  1. Ihan samat fiilikset, kesän loppu harmittaa mutta kyllä tämä syyskuu on aivan mahtavaa aikaa! Omenoita, puolukoita, sieniä, sumuisia aamuja ja vilpoisia iltoja tähtitaivaineen <3. Ja tuo lehtikin! Olen itse tilannut aina välillä jonkun tarjouspätkän ja joka lehdessä on paljon kokeiltavaa, todellakin suositukset myös täältä :)

    VastaaPoista