15.6.2014

Eevan kotona --- toinen osaJa nyt loputkin Eevan ja perheen ihanasta Loviisalaisesta puutalosta, kyökissähän vierailtiinkin jo edellisessä postauksessa. Talossa on niin paljon vanhaa ja kaunista, sympaattista katseltavaa riittää joka puolella. Talo on myös täynnä väriä; hillityistä harmaista ja murretuista sävyistä heleisiin vihreisiin, sinisiin ja punaisiin. Kaikki nämä elelevät jotenkin aivan älyttömän hallitusti yhteen yhytettyinä. Erityisen ihana on kyllä tuo lapsosen huoneen apilatapetti. Ja nuo vanhat Arabian Pop-kahvikupit. Ja nuo patenttikorkkiset limukkapullot eteisen ikkunalla. Ja tuo muhkea lupiineista ja heinistä kietaistu kimppu. Mä voisin jatkaa tätä luetteloa vaikka kuinka.

Loviisalaiset tuntuvat Eevan poppoon lisäksi noin muutenkin olevan lupsakkaa ja vieraanvaraista sakkia ja järkkäävät kivoja häppeninkejä joissa ihmiset pääsevät kaupungissa asustavien pihoihin ja koteihin visiitille. Puutarhahommista hullaantuneille sopiva Avoimet puutarhat on mainio tilaisuus nähdä mieletön määrä erilaisia kasveja ja ihailla mielikuvituksekkaita pihoja. Se jo ehti mennä,  mutta Loviisan wanhat talot on vielä edessä päin. Aikamoinen valikoima hienoja, vanhoja rakennuksia sisustuksineen ja remonttikertomuksineen on kierrettävänä elokuun lopussa.

You already visited the lovely kitchen in this house in my previous post. Here´s the rest of the lovely home, with so many beautiful details. And the colour scheme is something to admire, too.

11 kommenttia :

 1. Mistäköhän mallistosta tuo apilatapetti on? Jos sinulla on joskus tilaisuus niin kysy, ja kerro meillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuje, se on Duron Gammalsvenska -mallistosta "Klöver". On kyllä i-ha-na.

   Poista
 2. Kirjoitin muistiin, jos sitten joku päivä...

  VastaaPoista
 3. HI i love your blog , you have a new follower from Chile
  Angelica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All the way from Chile, that´s amazing :)

   Poista
 4. I wish I had a house like this. Your pictures are amazing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you riotyarn. The house truly is beautiful.

   Poista
 5. Kyllä on Eevalla perheineen aivan ihana koti! Ihania nuo tapetit.

  VastaaPoista
 6. Mikähän tuo ylimmän kuvan ihana viherkasvi on? Muutenkin aivan ihana, ihana koti! Haluaisin juuri tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kysäisin Eevalta tietäiskö hän mikä kasvi tuo on, mutta ei harmi kyllä tiennyt. Tosi kaunis on kyllä, sen perään kyseltiin jo Facebookissakin.

   Poista
 7. Ai kuinka nätti kuva eteisestä. Vanhan ompelukoneen poljintasolle kun löytyisi vanhat hai-saappaat, jotka olisivat täytetty mullalla,ja kasvamassa jokin varjoisen paikan viherkasvi.Väri saappaissa tietenkin joku hillitty,ja kulunut käytössä,kuten takana oleva seinäkin !
  Mari

  VastaaPoista