6.6.2014

YöpöytäasetelmaMakuuhuoneen yöpöydälle on kertynyt nyt aika paljon kampetta - mutta kun ovat niin nättejä kaikki. Tuoreimmat tulokkaat ovat pörheä pelargonia (Mårbacka, niin kaunis vaaleanpunainen kesäasukki) ja lasinen karkkipurkki. Pelakuu asustaa Varpusen tuunaamassa, megahienossa kukkaruukussa. Kerttu Nurmisen Nuutajärvelle suunnittelema, sinivioletti Isoäidin Karkkipurkki on palkinto jonka myönsin itse itselleni työvuoden aherruksesta kesäloman kynnyksellä.

Vanha Valinten pöytälamppu on mainio pihakirppislöytö viime kesältä. Tänä suvena en ole vielä kerennytkään kurvailla maanteille kirppiskylttejä metsästämään, se hupi on vielä ihanasti edessä päin.

A still life on my bed side table. I especially love the newcomers in the arrangement of this and that: the pale pink geranium in a Varpunen flower pot and the glass candy jar by Kerttu Nurminen for Nuutajärvi.


5 kommenttia :

 1. Nuo peilit <3 Etsin kuumeisesti meidän kuistille tuollaista..

  VastaaPoista
 2. Ihanin palkinto mitä olla voi! Tuo on mielestäni kaunein tietämäni lasiesine. Tuossa sen näkee heti herättyä<3

  VastaaPoista
 3. En voi kuin ihailla ihmisiä, jotka onnistuvat pitämään tällaiset asetelmat kauniina. Itselläni ei riitä kärsivällisyys pölyjen pyyhkimiseen koriste-esineistä ja niiden välistä, joten "asetelmat" koostuvat aina vain lojumaan jääneistä käyttöesineistä, jotka on joka tapauksessa siirrettävä viimeistään siivouspäivänä takaisin paikoilleen. :)

  VastaaPoista
 4. Onnistunut asetelma. Ja noin sitä pitäisikin aina itseään palkita, vaikka kerran - kaksi vuodessa, jostain ihan arkisesta jutusta. :)

  VastaaPoista
 5. HI i love your blog , you have a new follower from Chile
  Angelica

  VastaaPoista