10.5.2014

Käy peremmälle --- kyökki


Tehdäänpä pieni kierros vihreässä talossa. Niinkuin rintamamiestaloissa yleensä, talon huoneet on sijoitettu kiertämään keskusmuurin ympäri. Ensin mennään sisään vihreäseinäisen eteisen vasemmanpuoleisesta ovesta - se vie keittiöön.

Keittiön sisustus on suurimmaksi osaksi kirppiksiltä, osto- ja myyntiliikkeistä ja käytettynä hankittua. Ainoa uutena ostettu kaluste on toinen keittiötasoista. Toinen löytyi ensin Huuto.netistä ja toinen haettiin sille sitten Ikeasta kaveriksi. Jääkaappi oli ensin siskon keittiössä, mutta sai väistyä sieltä uuden Smegin tieltä - mun onnekseni.

Astioista, purkeista ja purnukoistakin valtaosa on vuosien aikana kirppikseltä haalittuja. On vanhaa, kaunista ja käytännöllistä. On emalia, peltiä, lasia ja posliinia. Kaikki värikästä ja sellaista mitä on arjessa yhtä juhlaa käyttää.

Let´s take a tour in the summer house - first a peek in the kitchen. 19 kommenttia :

 1. On sinulla kaunis vihreä talo !

  VastaaPoista
 2. Kivoja tällaiset laajemmat esittelyt. Tosi kauniita ja inspiroivia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vasta hoksasin että tulee aika paljon laitettua pelkkiä yksityiskohtakuvia blogiin. Että nyt välillä vähän laajempaikin näkymiä :)

   Poista
 3. Aaaa, aivan ihanan näköistä ja ihan niin hurmaavia astioita.

  VastaaPoista
 4. Vihreä talo, kaunis kuin mikä. <3

  VastaaPoista
 5. Pirteää, kun on värejä :). Hienoja nuo metallipurkit.

  VastaaPoista
 6. Niin ihana talo, hiljaa löytöjä keräillen parasta tulee! Vanha on niin nättiä :)

  VastaaPoista
 7. Kuvia Vihreästä talosta on niin kiva katsella! Ihania värejä, ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 8. Iiihana talo ja kyökki :)

  VastaaPoista
 9. värejä ja purkkeja ei ole koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana köökki! Tuleeko teille talolle ollenkaan vettä sisälle tai lähteekö poiskaan päin? Kannatteko veden muualta vai onko pihassa kaivo? Kunnon mökkielämään mielestäni kuuluu se, ettei vettä olekaan hanasta saatavana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule vettä sisään taloon, eikä mene poiskaan. Kaivosta kannetaan ämpärillä. Tulee vettä kulutettua aika kamalan vähän kun se pitää kahteen suuntaan kantaa :) Mutta munkin mielestä on hyvä näin!

   Poista
 11. Minä olen myös aikanaan käynyt tuossa talossa näytössä sen ollessa myynnissä. Onneksi ei sillon tullut kauppoja meille, vaan te olitte onnekkaat. Kaunista on siellä nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas! Mun onneni ettet päätynyt kaupantekoon :)

   Poista