19.5.2014

Kotona kaupungissa --- vierashuone
Kotona kaupungissa mun suosikkihuoneeksi on muodostumassa kaikessa keskeneräisyydessään vierashuone, josta taannoin valkaistiin lattia. Ja vierashuoneessa mun suosikkinurkkani on tuo jossa vanha lipasto nököttää. Sen päälle on ajelehtinut kaikenlaista kaunista: värikimara Iittalan Vitriinejä, vanha rottinkikehyksinen peili, Fujiwo Ishimoton suunnittelema keraaminen kukka  -  ja toisinaan ihan oikeitakin kukkia vaasissa.

Ja sitten on vielä tuijottelemassa tuo Oiva Toikan mainio Riihipöllökin. Toikan lasilinnut eivät suinkaan kaikki sytytä, mutta joukossa on muutama sellainen joista tykkään tosi tosi paljon. Voi kun joskus pääsisi käsiksi vanhempiin pöllöihin ja huuhkajiin, joita ei enää kaupan hyllyltä löydy. Pöllöfamilyn lisäksi kauneimpia on myös jo tuotannosta poistunut värikäs Jalokiwi.

A still life of my favourite things in the guest bedroom in the city.12 kommenttia :

 1. Täälläkin on niin kaunista :)

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä miten minun on niin uskomattoman hankala löytää tuon tyylistä lipastoa. Aivan täydellinen olisi myös meidän vierashuoneeseen. Olen noin vuoden kolunnut kirppareita, nettikirppareita, tori.fi, huutonettiä.. Se on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama havainto, etsin pitkään saman tyylistä mökillekin mutta ei löytyny. Tuo on kymmenen vuoden takaa lahtelaisesta osot- ja myyntiliikkeestä, sen jälkeen ei ole vastaavaa, yksinkertaista vastaan tullut. Mutta mä toivon että sulla vielä käy tuuri.

   Poista
 3. Että mie tykkään tästä sinun vihreä talo blogistasi.Ihanat vanhat tavarat ja se tunnelma.Käyn säännöllisesti katsomassa mitä uutta olet taas kehitellyt.terveisin Tuula-Maija.

  VastaaPoista
 4. Tuollasessa huoneessa olis kyllä ihan mahtavaa saada vierailla!! :) Olis ihanaa kun omaan kotikoloonkin sais tuollasen vieraiden lellittely huoneen, just noin somaksi sen laittaisin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tästä huoneesta on sillä tavalla lellittely kaukana että ei ole vielä sänkyä ollenkaan, vain karusti patjat lattialla. Mutta kyllä se sänkykin vielä laitetaan! :D

   Poista
 5. Aaaah, tuo lipasto päällyksineen on just täydellisesti mun makuun. Silmä lepää. Ihanat Vitriinit ja pöllö ja kukat söpössä maljakossa ja kaunis peili ja mintunvihreä seinäkoriste = sisustusorgasmi. :D Tallennan tämän postauksen inspiskuviin, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Tää huone on uskomattoman kaunis ja rauhallinen!

  VastaaPoista
 7. Kävi kyllä herkullisesta iltapalasta viimeisimmät päivityksesi. Kiitos niistä! :)

  VastaaPoista