17.12.2012

Jotain mitä odottaa

Keväällä odottaa maalla tällainen kutkuttava projekti viimeistelijäänsä. Kun ilmat lämpenevät, saa uuden kesähuoneen lastulevyt saumata, vanerikaton käsitellä, lattian maalata ja seinät tapiseerata. Tapetiksi olen vähän haaveillut tuota Josef Frankia, mutta mieli saattaa muuttua vielä moneen kertaan ennenkuin lumi sulaa. Huoneen kalustuskin alkaa olla jo koossa: on kirppikseltä löytynyt vieraspeti ja vintissä odottanut renginkaappi. On kultainen lamppu, sininen ryijy ja on lystikäs peili. Niitäkin saa sitten sommitella.

Ensin mä kuitenkin aion rauhassa naatiskella talvesta, lumesta ja hämärästä ja ainoastaan tuumailla ja suunnitella. Keväällä ehtii sitten taas olla tehokas ja tarttua homaan senkin eestä.

Oops, almost forgot the transaltion! I´m thinking of maybe wallpapering the new summer bedroom with this wonderful wallpaper by Josef Frank. But first I have to wait until all the snow melts and temperatures get warm enough to continue with the renovation.15 kommenttia :

Tuulia kirjoitti...

Tyhjä tila onkin inspiroiva ja varmasti mukava suunnitella, kun ei ole kiire.

Anna kirjoitti...

Takka tuohon on saatava kun on paikkakin valmiina! Vai onko tuo enää toiminnassa?
Aivan ihana tuo pöytä. Itsellä etsinnässä samanmoinen. :)

Sirkka kirjoitti...

Olen itsekin viime aikoina tutustunut josef Frankin ja ylipäätään ruotsalaiseen muotoiluun , todella kiinnostavaa materiaalia. Ihailen myös tapaasi koota ajan kanssa ja valikoiden kirppistavaraa. Siellä etelässä tuntuu olevan laadukkaampaa kuin täällä pohjoisessa. Saa olla todella onnekas jos löytää jotain todella ostamisen arvoista.Onnea sisustamisen parissa ensi keväänä.

Jaana kirjoitti...

Tila on kyllä tosi hieno! Vanhassa talossa asuvana kiinnostaisi, että onko teidän yläkerta "umpinainen" vai onko kylmää vinttiäkin?

turushanna kirjoitti...

hrrrrrr, tuolle muurille <3

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Frankiin en ole kyllä kyllästynyt. Mulla on yläkerran käytävätilassa Paradiset valkoisella pohjalla ja ihastun siihen samalla tavalla joka kerta yläkertaan astellessani, vaikka tapetti on ollut jo yli kolme vuotta paikoillaan. Sulla on näköjään samanlainen tapettimaku, kun kerran löysin blogiisikin Kiurujen yön takia.

Itse mietin, tapetoisiko pienen eteisen seinän Ken kiuruista kaunein -tapetilla. Se on samassa tasossa kuin eteinen, joten olisi ehkä hauska, että kiurut seikkailisivat kahdessa tapetissa. Hmm hmm...

Peppi kirjoitti...

Herkku olis toi tapetti. Mahtavat värit.

Annika kirjoitti...

Anna, hormi on ihan toimintakuntoinen, sen puolesta vois takan laittaakin. Mutta ans nähä ny :)

Annika kirjoitti...

Kiitos Sirkka!

Annika kirjoitti...

Jaana, on kylmät sivuvintit talon molemmilla pitkillä sivuilla.

Annika kirjoitti...

Ehtoisa emäntä, meidän tapettimaku menee tosiaan yksiin. Mulla on kaupungissa eteisen seinässä Ken kiuruista kaunein, se harmaapohjainen :)

Johanna kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla kevättä huoneen valmistumista. Eikö ole ihanaa kun kaikki on vielä mahdollista ja tässähän on monta kuukautta vielä aikaa muuttaa mieltään moneen moneen kertaan :)

Jutta kirjoitti...

Meillä on Josef Frankin valkopohjainen Paradiset vaipanvaihtohuoneen välitilassa ja tykkään siitä paljon. Pitkään jahkasin sen ja Vårklockorin välillä, mutta sitten Paradiset tuntui tilaan paremmalta. Tosin nyt kun olen Fine Little Dayssä ihastellut Vårklockoria, on välillä käynyt mielessä, että olisiko sittenkin pitänyt valita toisin... Nooo, tuleehan noita uusia tapetoitavia ;)

Suki kirjoitti...

Voi tuosta tulee hieno. Tai on jo. Mun makuun menisi noinkin, katto superhieno =) Ihanaa joulun aikaa teille! Oletteko Vihreässä talossa joulun ajan? Tiedä vaikka kulmilla nähdään..

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ihana, kun on jotain mitä odottaa. Huoneesta tulee varmasti ihana!