19.12.2012

Vuosi vihreässä talossa: Tammikuu 2012

Kaivelen näin vuoden päätteeksi tietokoneen kuva-arkistoja ja poimin julkaisematta jääneitä ruutuja tämmöisiksi pieniksi koosteiksi. Luvassa siis kahdentoista postin verran vanhojen kaivelua. Saattaapa toisinaan mukaan luikahtaa jokunen jo blogissa nähtykin kuva. 

Tämän vuoden tammikuussa pideltiin pakkasia ja luotiin lumia, sisusteltiin kaupunkikodin makkaria ja hypisteltiin joulupukin tuomia emalikippoja ja kirppikseltä löytyneitä kattiloita. Yhtenä yönä maalla kuu valaisi maisemaa kuin hehkulamppu. Jouluvaloja polteltiin surutta loppiaisesta piittaamatta. Hitaasti lämpenevän talon kylmistä nurkista heräsi lepattelemaan kohmeinen perhonen.

This is the first of twelve posts to come; unpublished photos from this year. These ones are from January 2012.

15 kommenttia :

Helinä kirjoitti...

Oon itekkin aatellu tällasta. Jotain vähän erilaista ku viime vuoden kollaasista. :D Kivalta näyttää..

Mani kirjoitti...

Perhonen. :)

Ihania kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan epäleiluu! (sanoo yksivuotiaani) Löydät hienoja peilejä kirppikseltä, toisin kuin minä. Vai mistä tuo peili onkaan? t. minsti

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos kauniista talvikuvista ja kivasta blogista muutenkin. En ole aikaisemmin tänne kommentoinut, mutta nyt päätin kysyä neuvoa. Toivottavasti tälläinen on sovelista täällä blogimaailmassa :)

Osaisitko antaa vinkkejä kovamuovisten astianosien uudistamiseen? Asia tuli mieleeni tuosta sinun kalakattilan kahvasta. Iselläni on vanhoja aterimia, joissa on mustat muovivarret (ehkä melamiinia), joista osa on kuitenkin menettänyt kiiltävän ja kovan pintansa. Muistelisin nähneeni jossain blogissa vinkin tällaisten osien kiillottamiseen/pinnoittamiseen, mutta eihän sitä juttua ole enää löytynyt. Tulisiko sinulla jotain vinkkiä mieleen? Vanhoissa astioissa kulumat ovat sallittuja, mutta jotenkin noihin aterimiin toivoisin sitä kiiltoa takaisin.

Nonna kirjoitti...

Kiitos! Mielelläänhän näitä kauniin talon kuvia katselee!
Rauhallista joulun aikaa!

SarP kirjoitti...

Oi, kyllä vihreässä talossa on ihania tavaroita ja niistä syntyy kotoisa tunnelma.
Toivottelen tässä Hyvää Joulua ja nautin mielellään Vihreä talon vuodenkierron kuvat.

Anonyymi kirjoitti...

ihana talvinen tunnelma...

Saris

Annika kirjoitti...

Hehee :)

Annika kirjoitti...

Minsti, se on tuttavan purkutalosta pelastettu!

Annika kirjoitti...

Kiitos kiitoksista, jo vain on soveliasta kysyä! Mitenkä mä muistelen jostakin kuulleeni sellaisen niksin että haaleuden saisi pois öljyämällä movin? Tätä oli sovellettu silmälasien harmaantuneisiin sankoihin, mutta kai se yhtä lailla kattilan ripaan pätee. Öljyä vain niskaan ja tovin vaikutusajan jälkeen pyyhkien pois. Kokeilut omalla vastuulla! :D

Annika kirjoitti...

Ihanaa joulua sinnekin, Nonna!

Annika kirjoitti...

Mukavaa joulua Sarp!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Öljy varmasti auttaa ainakin hetkeksi, tuskin siitä ainakaan haittaa on. Mukavaa joulua!

Saija kirjoitti...

Mainiota! Sun kuvia on ihana kuolata. Hei, ihan huippua joulua teille, Annika! Ens vuonna mä lupaan kutsua teidät kylään sitten viimein! ;)

Annika kirjoitti...

Jee Saija, JEE! Teidän koti näyttää itkettävän kivalta, en malta odottaa :)