17.6.2012

Sadepäivän tapetointia


Siin on seinässä kaksi maailman kauneinta tapettia, toinen kovaa kyytiä peittymässä. Niin se vain on että vaihtelu virkistää ja niin täytyy tehdä kuin mieli määrää, vaikka se joskus tarkoittaiskin nätin laittamista nätin päälle sadepäivänä. Toijalasta Pihlgren & Ritolan tapettitehtaan myymälästä löytyi pari jämärullaa kakkoslaatuista Juhannusruusu -tapettia ja se oli menoa sitten. Ja nyt kun seinä on valmis, olen ruusuisessa olohuoneessani maailman tyytyväisin tyttö. Kuvia seuraa.

I´m covering a wallpaper I love with another one I love. Now that Midsummer rose by finnish wallpaper company Pihlgren & Ritola is on the wall, I´m very happy with my rainy day impulse.
.

4 kommenttia :

 1. Loistavaa! Juuri noin, että historia jää talteen uuden alle. (Yleinen harhaluulohan on, että edelliset tapettikerrokset tulee repiä alta pois.)

  VastaaPoista
 2. Oi hitsi. On muuten juuri sitä tapettia, kun ajattelin pistää kamariin. Tai pirttiin. Riippu vähän. Värivalinta vain tuottaa ongelmia. Tuo sinipohjainen on ihana kyllä...

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis. Mutta oli toi alla ollutkin, en ehkä itse olisi sitä raaskinut peittää. Ymmärrän toki vaihtelunhalun.

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis tapetti ja huoneesta tuli ihanan valoisa!

  VastaaPoista