3.1.2011

Vuosi vihreässä talossa - toukokuu 2010


Toukokuussa grillattiin jo täyttä häkää ja istuttiin ulkona syöpöttelemässä. Tulevan kesän suosikki oli uunipellillä paahdetut kasvikset, joita tässäkin katoaa nälkäisiin napoihin. Hyvin tehtyjen pihatöiden päälle poksautettiin auki pullollinen kuohuviiniä, kerran jos toisenkin.Sängyllä lekotteleva hiiri on mallia lelu, sen on pieni koira selättänyt pitsipeitolle. Keskeneräisen viulun olen muinoin ostanut Kuopion torilta vitosella. Rakennusprojekti lienee jäänyt jollakulla kesken, mutta kaunishan se on kuin mikä.

May 2010. Spring had definetly arrived!

Radio raikasi ikkunalaudalla aamusta iltaan. Ja sauna lämpesi.Siivouspäivä, huonekaluja näemmä oikein siirreltiin ja imuroitiin ehkä listojenkin päältä.


Ah kevät, kevät! Sitä oli ilmassa, nurmessa ja oksissa -  joillakin jopa hännän alla.


10 kommenttia :

 1. Såååå vackert! Ihan iski keväänkaipuu rintapieleen.

  VastaaPoista
 2. Hei, olisin kysellyt vähän liästietoja tuosta Blurb-kirjasta, eli minkä kokoinen ja mitä mallia käytit, paljonko kuvia mahtui ja mitä maksoi? Näyttää todella upealta ja olisipa hyvä saada kuvia yksiin kansiin vihdoinkin!

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kaunis koti.
  Minä sen kun huokailen.Huh.

  VastaaPoista
 4. Tykkään erityisesti tosta olkkarista, sen pinkistä tuolista ja siitä jalkalampusta joka siellä oli jonain aikasempana kuukautena. Ja valkosesta lautalattiasta. Joku päivä mullakin on sellanen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma! Sen voin näistä kuvista ihan tuntea ja jopa tuoksut tuntuvat nenässäni.. Leppoisaa ja rauhoittavaa. Ja kevään riemua. Kiitos näistä tunnelmista!

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Ihana talo, ihana blogi! Olisin kysellyt lattiastasi, kun itsellänikin on haaveissa maalata omani valkoiseksi. Mietin maali/tarkempia värivaihtoehtoja (onkohan tuo teidän edes aivan valkoinen?) plus että näkyykö pöly ja muut liat siinä kovinkin ikävästi? Kuviesi perusteella ei ainakaan!

  VastaaPoista
 7. Peppis, lattia on vähän kermainen valkoinen (sävynro 4737 muistaakseni Tikkurilan väreissä). Se on maalattu Tikkurilan Permolla ja pinnasta tuli minusta tosi kaunis himmeästi kiiltävä. Eteisen ja rappukäytävän lattian maalasin Betoluxilla, sen pinta on paljonpaljon kiiltävämpi. Ja tokihan tuossa vaaleassa vähän villakoirat erottuu...

  VastaaPoista
 8. Hei,

  pompin jostain blogiisi ja jäin selaamaan näitä käsittämättömän ihania kuvia (3.1.2011). On teillä kyllä ihana talo ja niin kauniita vanhoja huonekaluja, astioita ja mattoja! Kiitos kun jaat tämän meille tuntemattomillekin!

  VastaaPoista