2.1.2011

Vuosi vihreässä talossa - huhtikuu 2010Huhtikuussa maalasin muutaman euron tuoleja Anu Jokelalta varastetulla vaaleansinisen sävyllä. Cowboy auttoi pesemään tuoleja maalipesulla. Tuolien alla oleva kangas pelastui uuteen rakastavaan kotiin kun blogin lukija huikkasi sen tuovan mieleen lapsuusmuistoja - näin sen pitää mennäkin.


These photos are from April 2010.
Pähkäilin istuinten verhoiluun sopivaa kangasta. Istuinten päällystäminen sujuu niittipyssyllä niin helposti että kangasta voi vaikka vaihtaa aina kun päätös alkaa horjua ja mieli muuttua.
Keittiö on tämän vuoden näyttänyt tältä. Jääkaappi on käytössä osoittautunut hitusen hankalaksi sijainniltaan, sen kätisyyttä ei voi vaihtaa ja tuolla vasemmalla sen avatessaan joutuu aina oudosti koukkaamaan. Haaveissa on siirtää jääkaappi oikealle ja laatikostosysteemejä vasemmalle. Tarvitaan vain vähän sähkömiestä ja parin töpselin ja yhden lampun siirto.Huhtikuussa helmililja kukki kyökissä, herkuteltiin lampaanviululla ja kermassa haudutetulla mustajuurella. Koirakin sai osansa.
6 kommenttia :

 1. Perhoskuva on traagisen kaunis.

  VastaaPoista
 2. Vau mikä sohva! Meillä taitaa olla kaksosensa, tosin uudelleen verhoiltuna, blogissa on kuviakin.
  Tuoleista tuli herkullisen väriset.

  VastaaPoista
 3. Haluaisin istua tuolle ruskealle sohvalle, ruskeiden verhojen väliin. Kaunista.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kiertää. Keittiön pöytä on ihana.:)

  VastaaPoista
 5. Slurpsista vaan, mistä stooleja saa muutamalla eurolla?? Ai niin, te kirppareitten kiertäjät... Tosi kivoja sait tuoleista, päihittää mennen tullen ja palatessa Kodin Junttiloiden uustuotannon, jossa ruuvinkannat niin somasti pullottaa.

  -Riikka

  VastaaPoista