27.1.2011

Sukset alle!


Osuin taannoin Aeron varaston muuttomyyntiin juuri sopivasti avaamisaikaan ja siellä se odotti: Tapiovaaran valkoinen Mademoiselle -keinutuoli reilusti alle puoleen hintaan. Lähes samalta istumalta löytyi ostaja jo omistamalleni jalaksettomalle versiolle. Nappasin keinutuolin kainaloon enempää miettimättä. Ja huippuostokseksihan se on osoittautunut; keinumiseen on nopeasti muodostunut tanakka riippuvuus. Tätäkin naputtelen kiikkustuolissa istuen.

(Olen lukenut innolla kommenttejanne edelliseen kesäkassipostaukseen, miten hauskaa että tuohon somaan muovisysteemiin voi niin monella liittyä läjä vahvoja suvimuistoja!)


Ilmari Tapiovaara´s rocking chair classic "Mademoiselle" is mine!
 

22 kommenttia :

  1. Minäkin haluaisin kiikkustuolin. Ei ole vain sopivaa osunut kohdalle. Siellä, mistä suurin osa huonekaluistamme on peräisin, oli tarjolla kaksi. Toinen oli 80-lukulainen hirvitys, toinen meni sedälle. Jatkan metsästystä.

    VastaaPoista
  2. Oi. Onnittelut! Toi on ehkä ainoa keinutuolimalli, jonka haluaisin meille. Nyt meillä on ikivanha miehen suvun perintövehje, jossa ei ylety jalat lattiaan. Se on iso ja tilaa vievä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis! todella hyvä löytö, kelpais mullekkin!:)

    VastaaPoista
  4. Mullekin tuo! Vuosi sitten pihistelin kirpparilla väärään aikaan, vieläkin harmittaa...

    VastaaPoista
  5. IHANA! Ja ihana on koko blogikin. Tulen uudestaankin. :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  6. Oh, you're lucky! I really like this chair! Happy to find your nice blog :)
    Elsa

    VastaaPoista
  7. Ihana keinutuoli! teit todellisen löydön!

    VastaaPoista
  8. Olin samaan aikaan tuolla varastomyynnissä ja muistan kyllä, kun joku tuon vei, mutten muista miltä näytit :) Itse löysin domus-tuolin ruokapöydän ääreen.

    VastaaPoista
  9. IHANA! Haaveilin tästä valmistujaislahjaksi, mutta sain samantyylisen vanhan "taviskeinarin" käsisijoilla ja valkoiseksi maalattuna. Sekin on ihana ja aiheuttaa riippuvuuden, mutta tämä on kuitenkin Mademoiselle. :)

    VastaaPoista
  10. Onnea hyvästä löydöstä! Keinuminen on koukuttavaa:)

    VastaaPoista
  11. Kyllä noin kauniilla tuolilla kelpaakin keinutella! Onnittelut löydöstä! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana tuoli. Tahtoisin myös Mademoisellen tai kaksi, mutta tavallisena versiona :)

    VastaaPoista
  13. Ihanan tuolin olet löytänyt. Mahtaa olla mukava keinua =) Onnittelut löydöstä! Sinulla on kyllä ihana blogi! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Kaunotar on kyllä! Omani on mummolassa pohjoisessa vain kyytiä vaille niin pääsen myös vauhdin hurmaan ;)
    T: Kati Mekolta

    VastaaPoista
  15. Onnea loistolöydöstä, ihana :) Itse olen haaveillut samaisesta keinutuolista, että jos tilanpuutetta tulee niin tarjoile tännepäin ;) saako kysyä paljonko pulitit tuolista?

    VastaaPoista
  16. Heissan,

    blogissani on PARAS VINTAGELÖYTÖNI -kilpailu, jossa palkintona hieno nahkainen retrolaukku. Jos olet tehnyt vaatelöytöjä, niillä voi mieluusti osallistua, mutta miksei myös sisustustavaroilla.

    http://piafdebelleville.blogspot.com/2010/12/kilpailu-vintage-loytoni.html

    VastaaPoista
  17. Perustin taannoin oman blogin ja laitoin sinne listallisen linkkejä blogeihin, joita itse tykkään lukea. Blogisi on listallani, mutta jos haluat, ettei se siltä enää jatkossa löytyisi, niin ilmoitathan ystävällisesti tästä miulle vaikkapa blogini kommenttiboksin kautta :) Kiitos!

    http://uimamaja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Oi, miten ihana, haluan tuollaisen...

    VastaaPoista
  19. Se on kaunis ja oli todella mukava tavata : )

    VastaaPoista
  20. Mieheni mummolla on tällainen mustana. Minusta se on todella kaunislinjainen keinutuoli. Kelpaisi kiikkua nyt ja myöhemminkin.

    VastaaPoista