9.6.2010

Ikkunat auki aamusta iltaan


Monta lempiasiaa ahtautuneena samaan valokuvaan; vanhat nypyläpintaiset mehulasit, kauan himoittu kahden dollarin matkamuistomuki, syreenit maljakossa tuoksumassa ja ikkuna joka saa olla auki aamusta iltaan.

Some favourite things at the moment: two dollar souvenir coffee mug, old tumblers with snow flake motif, lilacs in a vase and a window open to the garden.

7 kommenttia :

 1. Meidän ikkunoista puuttuu hyttysverkot. Ei voi unelmoidakaan auki pitämisestä :)
  Laseista tulee lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana tuo Muki. Se oli kyllä tosiaan tosi hieno kuva, mikä se olikaan se kirja. Ja nuo lasitkin näyttävät tutulta.

  Voi jos minäkin voisin pitää ikkunoita auki koko ajan. Makuuhuoneessa se onnistuu, mutta keittiössä olisi ihana myös pitää. Harmi vaan, että keittiön ikkuna on niin lähellä maata, että koirat ja kissa hyppää ikkunasta pihalle karkuteille... viimeksi kun ikkuna oli auki, kissa toi linnunraadon sieltä..

  Tasan ei käy onnen lahjat.. Pitää nauttia raikkaasta kesäilmasta sitten vain makkarissa =D

  ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 3. Meillä ei kamalasti voi pitää ikkunoita auki vaikka niiini mieli tekisi! Ei ole hyttysverkkoja ikkunoissa, joten aina kun päivisin olen pitänyt ikkunoita auki, niin täällä parveileekin hyttysiä vaikka Heinolan lintutarhan tipuille lounaaksi asti.. :)

  Mutta ihana tämä kuva!
  Tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma kuvassa! Minäkin tykkään pitää ikkunoita auki kesällä, jatkuvasti. Keittiössäkin on niin kiva kokata, kun voi huudella samalla tutuille ohikulkijoille = )

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma kuvassa! Nuo lasit saavat ikävöimään edesmennyttä mummiani; niistä juotiin mehut, maidot ja kotikaljat.. Syreenit ovat myös minun lemppareitani.

  VastaaPoista
 6. ..peesasinpa sitten sanasta sanaan Kotivaloa.. :)

  VastaaPoista
 7. Minä olen kitannut juissia samoista laseista lapsena. Ja syreenit tuovat aina mieleeni mummolan!

  VastaaPoista