22.6.2010

Sukathan tässä makkaralle menee

Kuinka monta juomalasia on liikaa? Marimekon Sukat makkaralla -laseja tekis mieli jokaisessa värissä ja vinot pinot. Kaadinkin on niin hieno. Voi Anu Penttinen minkä teit! En malta odottaa että pääsee hypistelemään, tulevat kauppoihin ilmeisesti syksyllä. (Kuvat Marimekko)

A new set of glassware from Marimekko coming out in the autumn, designed by very sympathetic Anu Penttinen. Is there a limit to how many tumblers one can own - I wouldn´t mind having one or two of these in every colour! (Pictures Marimekko)

14 kommenttia :

 1. Ihania ja upeat värit! Sopivasti tulevat myyntiin, kun meidän huushollin juomalasisto kaipaa uutta väriä :)

  VastaaPoista
 2. Meillä pursuilee astiakaapit jo entisestään, mutta nuo kyllä houkuttaisi... Samanlaisia makkaroita kuin vanhoissa Nanny Stillin ja Tamara Aladinin lasiastioissa, joita meillä on.

  VastaaPoista
 3. Siis aika makeita!!
  Tiedatko mihin aikaan tarkalleen tulee myyntiin?

  VastaaPoista
 4. Onhan tämä kompakysymys..? Oikea vastaushan on, ettei ihania juomalaseja voi koskaan olla liikaa! (Perustelee nainen, jolla on parisenkymmentä Iittalan Verna viinilasia päivittäisessä käytössä =D)

  Ihanaa päivänjatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 5. Fetissi voi syntyä mihin vain, se on tullut todettua = ) Meillä ihan liian monta vaakaa, ja niin, peltipurkkiakin... Mutta on nuo hienoja laseja!!

  VastaaPoista
 6. Ohhoh! Aika hienot..!

  Oon tähän asti suosinut halpislaseja kun tuntuu että lapsukaisilta lasit lipsuu sormista vähän väliä. Näiden kanssa ei olis ehkä sitä vaaraa, joten voispas vaikka harkita!

  VastaaPoista
 7. Itekki menin jo vannomaan jottei meille tule enää mitään "merkki" laseja ku iittalaan oon joutunu pettymään. Mutta nämä saavat kyllä muuttamaan mieltä, ehkä... :D

  VastaaPoista
 8. O-ou, nuohan suorastaan huutavat nimeäni!

  VastaaPoista
 9. Tamara Aladin tulee näistä mieleen ja vanhat kartiolasit, joita oli ties minkä värisinä. Eihän niitä voi koskaan olla liikaa ;)

  VastaaPoista
 10. Oho, ihan uusia! Odotin jotenkin että löysit nämä vanhat lasit kirpparilta mutta että uusia! Innolla odotan että tulee syksy ja pöydälle jokaista väriä yksi ja tuikkukynttilä sisään :-)

  VastaaPoista
 11. Lisäsin blogisi omiin vierailukohteisiini. :)

  VastaaPoista
 12. Voi ei. Tää tyttö rakastui! Onneksi en ole ehtinyt ostamaan Iittalan Kartio -sarjan kaadinta, koska Sukat makkaralla -kaadin on vaan niin söpö! Toisaalta: kyllähän kaatimiakin pitää olla vähintään kaksi? ;)

  En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt oli kertakaikkisen pakko. Olen seurannut blogiasi jo todella pitkään, ja kuuluu ehdottomasti suosikkeihini! :)

  VastaaPoista
 13. Samoja himoitsen minäkin, kaikissa väreissä ja jalallisia laseja myös...

  VastaaPoista