20.6.2010

Hyvää ja kaunista


En enää muista mistä tämän herkun resepti tetoisuuteeni rantautui, itse en sitä joka tapauksessa ole keksinyt. Olisikohan se ollut hesarin ruokasivustolta? Se ainakin on monien simppeleiden ja toimivien reseptien takuuvarma lähde. Yksinkertainen, addiktiota aiheuttava salaatti syntyy näin: Salaattipedille laitetaan lepäämään päärynälohkoja, prosciuttoa ja sinihomejuustoa (Blå Castello toimii mun makuuni parhaiten). Päälle tipotellaan balsamicosiirappia makujen ja värien kontrastiksi. Älyttömän hyvää. 

A very simble and definitely addictive salad recipe: green salad, slices of pear, some blue cheese and prosciutto and drops of balsamic reduction on top. I like to put more than drops, as seen in the photo.

9 kommenttia :

 1. Nam. Myös värit salaatissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä! Tiedän mitä syön huomenna:)

  VastaaPoista
 3. ..ja kuola valuu täällä...

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa todella herkulliselta! Itse olen hemmotellut itseäni prociuttolla, galia melonilla ja buffalo mozzrellalla. Ne on kans nami yhdistelmä! Tuo päärynäversio on pakko päästä testaamaan! :)

  VastaaPoista
 5. Oi että, näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! Hmm, nyt olis varmaan aamupalan aika! :) Harmi, ettei löydy prosciuttoa tähän hätään :)

  VastaaPoista
 6. Nam! Lounaaseen vielä muutama tunti ja alkoi jo nälättää. Päärynän tilalle saattais sopia hunajamelonikin... noin niinkun vaihteluna = )

  VastaaPoista
 7. Mulla odottaa jääkapissa rucola, basilika, hunajameloni, kotimaiset mansikat, prosciutto ja musta castello... päivällistä odotellessa :D. Nam!

  VastaaPoista
 8. Hienoa, siitä tuli tyttären rippijuhliin salaatti! Olenkin miettinyt jotakin yksinkertaista mutta hyvää... KIITOS

  VastaaPoista