2.7.2009

Vanhaa, kalpeaa roosaaYläkerran porrastasanteella on kaunis naulakko vailla käyttöä odottamassa palveluspaikkaa varsinaisesta eteisestä. Varsinainen eteinen odottaa katon ja lattian maalausta. Eteisen katon ja lattian maalaus odottaa olohuoneen lattiaremontin valmistumista. Ja olohuoneen lattiaremontti on jo hyvässä vauhdissa, kipsitasoitteen kanssa on taas teutaroitu voitokkaasti.

Kuistilla vanhan jääkaapin päällä odottavat pesua vuorostaan Rauman SPR:n kirppikseltä löytyneet komiat räsymatot. Ehkä seuraavilla helteillä...

7 kommenttia :

 1. Hymyilytti. Just näin se menee. Ei voi tehdä yhtä, kun se vaatisi, että olisi tehty se toinen, joka odottaa kolmatta. Näin siis myös meillä.

  VastaaPoista
 2. Tai sitten remppajärjestys vaihtuu tai työn alla on viisi hommaa, joita yrittää vuorotellen saada valmiiksi:D

  VastaaPoista
 3. hei, mahtavan hieno roosa!!! Onko väri nyt omasta pensselistä? saisko värikoodin?!

  VastaaPoista
 4. Osuvasti kerrottu, ja hyvä tapa selittää, miksi joku remontti ei vielä ole tehty. Mikä hienointa, ketjua voi jatkaa miltei loputtomiin!

  VastaaPoista
 5. Hyvä että on hommia mihin tarttua.Tekee sitä mitä milloinkin huvittaa.Kyllä siitä pikkuhiljaa sit valmista tulloo.Meillä pyörii samaa rataa.

  Mukavata hommien täyttämää viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Näinhän se menee, asia kerrallaan. Toimii hyvin kun ei ole varsinaisesti minkään homman kanssa kauhea kiire.

  Anonyymi, roosa on talon alkuperäisvärejä, joten värikoodia ei ole. Voin toki yrittää katsastaa rautakaupan värilastuista jonkun joka on lähellä tuota?

  VastaaPoista
 7. HEI,
  se ois ihana juttu, jos pystyt/ehdit/vaivaudut tsekkaamaan jonkun väritilkun, mikä vastaisi kutakuinkin tuota jumalaisen ihanaa roosaa!'

  Kiitoskiitos tuhannesti ihanasta blogista!

  VastaaPoista