15.7.2009

Blank canvasOlohuoneen uusi kermanvalkoinen lattia on ihana. Sohvan jalkojen muoto piirtyy sitä vasten kauniisti, kaikki värit näyttävät yhtäkkiä herkullisemmilta. Tuntuu että räsymatossakin on tuhat uutta sävyä.

4 kommenttia :

 1. On kyllä ihana lattia. Maalasin meillä vaaleanharmaaksi yläkerran lattian, mutta olen koko ajan miettiny vaihdanko sen vielä sittenkin valkoiseksi.. Se harmaakin on kaunis mutta valkoinen olis ehkä vielä ihanampi..

  Onko maalisi siis sävytetty kermanvalkoiseksi? Olen maalaillu meillä paneleita valkoiseksi ja se on ollu ihan vaan valkoista suoraan hyllystä. Jotenkin se tuntuu liian valkoiselta.. nyt kun maalattiin pikkuvessa sävytetyllä niin se olikin jotenkin niin pehmoinen väri. Mietin siis niiden valkoistenkin maalaamista viel uudestaan.. hohhoijaa, toivotonta!

  VastaaPoista
 2. Kaunis lattia on.Mitä maalia käytit? Meillä tulossa pikkumökin lattian maalaus joskus tulevaisuudessa ja vinkkejä otetaan vastaan:)

  VastaaPoista
 3. No on kaunis! Ehkä nähdään valkoinen lattia joskus meidänkin olohuoneessa, varsinkin näiden kuvien jälkeen! Tällä hetkellä tyydyn kuitenkin ihailemaan eteisen lattian uutta harmaata pintaa :) Ehkä etenemme olkkariin..

  VastaaPoista
 4. Ai että on kaunis! Minä vain haaveilen valkoisesta lattiasta... :)

  VastaaPoista