1.7.2009

Kesäyön uni


Taitava sähkömies-setäni tuli ja taikoi yläkerran makuuhuoneeseen virtaa. Ennen huoneen valaisu onnistui seinässä olevan reiän läpi pujotetun jatkoroikan avulla, nyt ylellisesti katkaisijasta painamalla. Boontjen Garland -valaisin näyttää hämärässä siltä että sitä kiertelee satamäärin yöperhosia.

10 kommenttia :

 1. On se kaunis :)

  Ja voi noita vanhan talon sähköjä. Saa nähdä millaiseen operaation täällä joudutaan.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on täällä hurmaava blogi! Taidan linkittää! :0)

  VastaaPoista
 3. Kyllä taitavista sukulaissedistä ja tädeistä on suuri apu remonttihommissa.Kaunis valaisin josta kannattaa olla ylpeä.

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisista aioista voi tulla ylellisyyksiä:) Valaisimesi on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Saako tuota valaisinta Suomesta? Sehän on Habitan mallistoa ja Stockalla on jotain kuulemma myynnissä.

  VastaaPoista
 6. Hei, kiitos jälleen ihanasta blogista. Olen katsellut noita valaisimia mutta kun meidän maja on niin matala ettei sinne voi roikottaa mitä vaan. Siksi kysyisinkin että kuin korkea tuo on noin kiedottuna?

  VastaaPoista
 7. erittäin kaunis lamppu..

  VastaaPoista
 8. Jutta, muakin vähän jännitti mitä alan mies talon sähköistä sanoo, mutta setäni totesi rauhoittavasti että "kyllä nää on ammattilainen tehny". Tulkitsen sen niin ettei mihinkään valtaviin uudistustöihin nyt ihan heti jouduta :)

  Neiti Nimetön, linkitä toki!

  Kiitos neidot kehuistanne :)

  Anonyymi, Stockalta sai hetken aikaa, mutta nyt ei ole aikoihin Habitatin osastolla Garlandeja näkynyt. Skanno taitaa ainakin niitä Helsingissä myydä, mutta moninkertaiseen hintaan. Ostin omani Englannista, se ei maksanut paljon (parisenkymmentä euroa). Onkohan Habitatilla nettikauppaa...

  Sari*II, olisko metallihärpäkesykkyrä noin 30 cm korkea ja sitten johto päälle?

  VastaaPoista