6.7.2009

Pikkukoira ei varsinaisesti auttanut

Pikkukoira ei eväänsä lotkauttanut maalausurakan edistämiseksi, vaan veteli hirsiä täkkipinojen päällä. Vaan eipä tullut hommaa hidastamaankaan, pysytteli tassuineen poissa märän maalin lähettyviltä.

9 kommenttia :

 1. Te ootte niin reippaita!

  VastaaPoista
 2. Pikkukoira on hirmuisen suloinen!

  Lattia etenee kyllä sellaista vauhtia, että täältä katsellen ihan hirvittää. Vau!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava pikkuhauveli!

  Meidän, aina jaloissa pyörivä haukku, "auttoi" kerran maalausurakassa, kun käänsin hetkeksi selkäni. Tassutteli autuaan tietämättömänä pitkin punaista maalialustaa. Tajusin apulaisen puuhat vasta, kun punaista maalia oli pitkin taloa...

  Remppailoa!

  VastaaPoista
 4. Eipä näy olevan emäntä eikä pikkukoira yhtään maalissa,joten maalausurakka on hyvin onnistunut.hih,hih....

  VastaaPoista
 5. Ompas se kiltti ja suloinen! Meillä ei uskalla ajatellakaan maalaamista, jos pikkukoiruus on näköpiirissä. Varmasti loikkaisi ensimmäisenä maalisankkoon ;)

  VastaaPoista
 6. Hienot housut(kin)!

  VastaaPoista
 7. Heippa! Kommentti tulee vähän myöhässä, mutta... millä maalasitte lattian? Meillä lattiamaali on myös hyvin samanlainen, mitä teillä oli (vihr/sin...) ja olin siinä luulossa, että maali pitää repiä kokonaan pois, ennekuin alkaa maalaamaan päälle.. Mutta hyvinhän tuo valkoinen näytti ottavan! Kittasitteko/hioitteko mitään?

  t.susanne

  VastaaPoista
 8. Susanne, hiottiin vain alempaa maalikerros kevyesti pinnasta karkeaksi ja maalattiin päälle - hyvin on pysynyt. Maali on Tikkurilan Permoa. Mulla ei remonttimaltti riitä aina tekemään kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, joku toinen varmasti suosittelisi poistamaan vanhan maalin kokonaan. Ainakin se harmi on että kolhut saattavat näkyä selvemmin, jos alla oleva maalikerros on tummempi kuin päällemaalattu.

  VastaaPoista
 9. OK, kiitos paljon :) Olen myös samanlainen "oman-tien-kulkija", taidanpa ostaa myös permoa ja koittaa onneani....

  t.susanne

  VastaaPoista