11.4.2019

Talo ulkopuolelta melkein valmisVilkaistaanpa vaihteeksi miltä talon ulkopuolella näyttää. Kaikki talon ulkopuolen työt kuuluvat siihen pakettiin jonka ostimme Designtalolta ja melkein valmista alkaa olla siltä osin - sähköytöt vielä puuttuvat tässä kuvassa. Ulkona meidän ei siis ole tarvinnut itse tehdä muuta kun katsella miten taidokkaasti hommat etenevät, pitää pihamaa siistinä ja tilata kuistin lasitus. (Ulkoseinien maalaus ei kuulu pakettiin, tuumataan vielä tehdäänkö se itse vai teetetäänkö. Katsotaan miltä budjetti näyttää kun saadaan kaikki muu valmiiksi. Ulkoverhous on nyt siis pohjamaalilla ja tulee muuttumaan tuosta vaaleasta tummanharmaaksi.)

Talo alkoi heti näyttää viimeistellymmältä ja ryhdikkäämmältä kun mustat turvatuotteet, vesikourut, rännit ja sensellaiset laitettiin paikoilleen. Vihoviimeinen pilkku i:n päälle tuli kun parvekkeeseen asennettiin alkuviikosta tuo kaunis metallikaide. Se maksoi talopaketin mukanakin pitkän pennin mutta siihen me päätettiin kuitenkin satsata.

Nyt odotellaan vielä että lasitusfirma tulisi laittamaan parvekkeen alle terassilasit paikalleen - toivattavasti saamme ne jo vapuksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti