29.8.2016

Linkkivinkit: yksi huippu blogi ja StyleRoomin kirppiskisa


(Kuvat: emmu / neonsunday.blogspot.com)

Pitkästä aikaa löysin älyttömän kivan, minulle uuden blogin seurattavaksi. Ajattelin sitä nyt teillekin suosittaa, jos remontointi ja vanhat tavarat kiinnostavat ettekä ole vielä Sunnuntaihin törmänneet. Minä tykkään kaikista eniten seurailla blogeja joissa remontoidaan oikein olan takaa tai sisustetaan persoonallisesti uutta ja vanhaa sekoitellen. Olen aika nopsa kyllästymään; jos samat trendit, tuotteet ja ideat toistuvat useammassa blogissa, menetän helposti mielenkiintoni. Parasta on jos blogi on sellainen että se inspiroi tosi omannäköisellä tyylillä. Tässä blogissa on minusta sellaista potentiaalia.(Kuvat: emmu / neonsunday.blogspot.com)


Sunnuntai on kuopiolaisen emmun blogi, joka seurailee huikean kauniin vanhan kartanorakennuksen remontointia asunnoksi (ylemmät kuvat) ja kesäkotielämää älyttömän somassa mökissä (alemmat kuvat). Kun blogin arkistoa selailee taaksepäin, löytää pari aikaisempaakin kotia. Blogi päivittyy harvakseltaan (voi kunpa päivittyisi vaikka joka päivä!), mutta arkistosta löytyy selattavaa vuodesta 2012 asti.
Ja sitten vielä toinenkin suositus, nimittäin StyleRoomin teemakuvakilpailu jossa etsitään teidän parhaita kirpputorilöytöjänne. Ohjeet kilpailuun osallistumiseen löydät tuolta.  Kisaan on kertynyt jo mukava määrä ihailtavia löytöjä, tuolta niitä albumeista löytyy. Lisää osallistujia mahtuu ja ehtii mukaan vielä vaikka kuinka paljon, osallistumisaikaa on 7.9. asti. Odotankin jo uusia kirppislöytöalbumeita vesi kielellä. Kirppiksiltä tehtyjen löytöjen vahtaaminen on PARASTA! Mäkin olen koonnut kirppistelyfilosofiaani yhteen StyleRoom-albumiin. Sitä voi katsella kaikkine löytöineen tuolla.
 

4 kommenttia :

 1. Hih, Sunnuntai on ihan paras! Mä käyn melkein joka päivä katsomassa, oisko Emmu ehtinyt kirjoitella :) Tykkään samoista syistä kuin tästä sunkin blogista, välillä muuten tuntuu että kaikissa taloissa on samat tapetit ja kalusteet :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogivinkistä! En ollutkaan törmännyt tähän blogiin aiemmin, niin täytyykin lueskella ajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiitos lisää persoonallisia blogeja, niitä tarvitaan! Tämä sinun vinkkaamasi on ihana, laitoin sen heti koneelle muistiin. Myös minua alkaa helposti kyllästyttämään samat tavarat, matot ja asetelmat, mitä näkyy liikaa kotimaisissa sisustusblogeissa. Aina kun olen saanut yliannostuksen valkoisia koteja ja keittiöitä, niin käyn selailemassa Keltainen talo rannalla -blogin ihania, usein värikkäitä ja persoonallisia kotikuvia maailmalta.

  VastaaPoista
 4. Voi että.. kiitos näistä sanoista:- )

  VastaaPoista