25.8.2015

Kirppislöytö --- matkamuistoviiriJoskus kirppisreissuilla napataan joku esine mukaan ihan vain siksi että siinä on jotakin hauskaa. Mun mieheni on tuolta pohjoisesta kotoisin ja siksi tuli hankittua eurolla mökille tämä lystikäs matkailuviiri hänen kotikaupungistaan. Viirin graafinen ilme on tosi hieno ja kuvitukset mainiot. Viirin ostamisen jälkeen tuli sitten seuraavaksi vastaan kahdella eurolla teemaan sopiva ristipistotyö, joka sekin ostettiin. Siitä ei ole vielä valokuvaa, mutta nappaan kyllä kunhan sille löytyy paikka.

Old souvenirs can be quite pretty sometimes.
10 kommenttia :

Niinu kirjoitti...

Tuohan on hauska! Kiva väriläiskä sisustukseen:)

Hurmioitunut kirjoitti...

Onpa valtavirrasta poikkeava sisustusyksityiskohta, symppis! ^^

Tuija kirjoitti...

Arvaapas... Kun muutettiin tänne ja alettiin remppa niin keräsin yläkerran makkarista pitkän rivin noita matkamuistoviirejä. Olivat jo menossa jätesäkkiin kun kuitenkin laitoin pinon vintin hyllylle. Että jos joskus nämä naurattaisi jotakuta löytäjää yhtä paljon kun minua. Löysin ne uudelleen pari viikkoa sitten ja mietin että jonnekin ne voisi esille panna...Vaikka autotallin seinälle kunhan saadaan sieltä turhat kamat pois... Mun lapsuudessa monella oli noita kotona. Ihan niinkuin auton sivuikkunassa sellaisia kaupunkitarroja. Vaan ei meillä. Ennenkuin nyt. Ja oikein pinokaupalla!

Johanna kirjoitti...

Mun lapsuudessa me kerättiin noita, kun 70-l. telttailtiin. Koko paksu pinkka on nyt mulla, tosin ihan kaapissa. Oon melko varma, että meillä on just toi sama :) On ne hienoja, värit ja punokset... Norjassa niiden viirit oli vielä hienompia, kaksipuoleisia ja kiiltäväpintaisia.

Päivityksiä kirjoitti...

Noi viirit on niin nostalgisia! Just viikonloppuna ihailtiin matkailuauton ikkunassa komeilevaa viirijonoa :)

Titta kirjoitti...

Hauska värikäs yksityiskohta! Oma kirppislöytöni on UKK-lautanen. Ei ihan noin värikäs, mutta takuulla valtavirrasta poikkeava. Mies näkee varmaan jo painajaisia siitä mihin keksin sen lautasen laittaa :)

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Ihanan retro ja sopii niin hyvin tuon kärpäslätkän kanssa. En tiedä miksi, mutta sopii silti! :D

A-M kirjoitti...

Voi, minun vanhemmilla on tuo sama. Oliskohan vielä tallella? Pitää kysyä heiltä. Olisi kyllä kiva, kun ole asunut Rovaniemellä 6 vuotta.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kiva! Tuli lapsuus mieleen. Tehtiin pohjoiseen automatka, kun olin 11 vuotta. Ostin jokaisesta pysähdyspaikasta viirin. Äiti mokoma on kuulemma heittänyt ne - roskiin!

Unknown kirjoitti...

This problem has troubled me for a long time.
I find a lot of information no progress.
Come knowledge of powerful people help me!

_________________________
I find a funny game,let'go!
But I even have this higher, you'll take a look: Buy FIFA 16 Coins
and Cheap FIFA 16 Coins