7.9.2014

Tulossa myyntiin sisustusbloggaajien kirppikselle
Keväällä suuren suosion saanut Sisustusbloggaajien kirppis on taas ensi lauantaina, tällä kertaa väljemmissä tiloissa Pasilan veturitalleilla. Meitä myyjiä on siellä hyvän matkaa yli kaksikymmentä ja kaunista kauppatavaraa viimekertaiseen tapaan löytyy varmasti.

Olen maalla pikkuhiljaa kaivellut komeroita ja löytänyt kuin löytänytkin kaikenlaista myytävää kirppispöytääni, lähinnä astioita. Kaupunkikodissa on sama homma vielä edessä, astioita tulossa myyntiin sieltäkin. Ja toki muutakin, ainakin inkkarisaappaat. Kaikenlaista kaunista on kaapeissa, mutta totesin että parempi pistää kiertoon sellaiset kauneudet jotka ovat olleet liian vähällä käytöllä. Siispä mun kirppispöydästäni löytyy ainakin Mokon kauniit vaalean roosat Vanity -astiat, ranskalaisia lasipurkkeja, emalia ja Decembren muovipurkkeja. Myyntiin menevät myös vanhat, elämää nähneet Arabian posliinilautaset. Ajattelin että ne olisivat omiaan esimerkiksi jollekin joka harrastaa paljon ruokakuvausta. Samoin myyn pois Arabia puhalluskoristeiset kahvikupposet. Ne olivat ensimmäisiä mökille tehtyjä hankintoja, ennenkuin mökkiä edes olikaan. Taisin olla vähän päälle kahdenkymmenen kun ostin ne silloiselta Itäkeskuksen parkkihallin kirppikseltä... Oi muistoja!

Kirppiksestä tulee varmasti mukava häppeninki, tulkaahan pyörähtämään! Samaan aikaan Pasilassa on käynnissä Habitare, siinäpä kärpästä lyötäväksi samalla iskulla. Jos haluat jatkossakin pysyä kärryillä tulevista sisustusbloggaajien kirppistapahtumista, löydät tuoreimmat tiedot aina tuolta meidän Facebook-sivulta.

Interior design bloggers´ flea market is on again next saturday. Here are some things you can find on sale at my table there - and there´s more to come!3 kommenttia :

  1. Voih, kylläpä olis kiva käydä. Tulee vaan matkaa täältä Savosta...

    VastaaPoista
  2. Aivan upeat nuo kupit ylimmässä kuvassa :) ihanaa tälläkertaa pääsen mukaan :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Otatko varauksia vastaan? Minulla on 2 kpl noita Mokon vaaleanpunaisia kuppeja ja lautasia, mutta kaipaisin niitä vielä ainakin muutaman lisää.. :) Nuo Arabian kupit ovat kyllä myös aivan ihanat!

    VastaaPoista