16.9.2014

Vierashuoneen asukit


 
 


Meidän kaupunkikolmion toisesta makkarista on tullut lattianvaalennusoperaation jälkeen mun lempihuoneeni koko huushollissa. Kalustus on vanhaa ja kierrätettyä; Aallon Artekia kirppikseltä ja Huuto.netistä, lipastoa osto- ja myyntiliikkeestä sekä tassujalkavitriiniä tuttavalta. Tapiovaaran Mademoiselle -keinutuoli on huippulöytö Artekin 2nd cycle -myymälästä muutaman vuoden takaa - se oli puodin mallikappalemyynnissä puoleen hintaan. Vanha salmiakkiruutuinen matto tuli vaihtokauppana ystävältä. Ikkunan äärellä pöydällä viihtyvät maalta talvehtimaan tuodut kesäkukat, tuoksupelargoni ja ihana vaaleanpunakukkainen Mårbacka. Ja siellä sinnittelee hengissä myös Varpuselta saatu kaunis pikkuinen kilpipiilea.

Vitriinistä on yksi hyllykkö omistettu erityisillä vintageaarteille. Sinne keräilen mm. käsinmaalattuja suosikkiastioita Arabialta vuosien takaa. Lasioven suojasta otan astioita käyttöön aina kun haluan tehdä arjesta minipienesti juhlaa - siis harva se päivä. Flunssalääkejuomakin maistui viime viikolla makialta Ulla Procopén suunnittelemasta huikean ihanasta, jättikokoisesta Fiesta-mukista.

Our guest bedroom in the city apartment. Only favourites in this room, almost everything thrifted and vintage. 

14 kommenttia :

 1. Miekin voisin asua teän vierashuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä määrä kauneutta yhdessä huoneessa.

  VastaaPoista
 3. Huoneita on kiva olla. Sinulla on kauniita esineitä. Minäkin sain entisestä tyttären huoneesta tehtyä vierashuoneen elokuussa. Ihanan vaalean. Sänky on uusi, mutta peilipöytä taitaa olla 70-lukua. Nappasin 8 eurolla kirppikseltä. Hylly on 90-luvulla ostettu ja seurannu muutossa minua. Sisustajatkin sanovat, että pitää löytyä kerroksellisuutta. Ripaus uutta ja vanhaa. Saatanpa joskus nukkua vierashuoneessa vaihtelun vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, mäkin välillä nukuskelen vierashuoneessa. Vähän niinkuin hotellilomalle menis :)

   Poista
 4. Vintage astiat ovat minunkin suuri heikkous. Ihania aarteita!

  VastaaPoista
 5. Ekaa kertaa vierailulla täällä blogissasi, eikä varmaan viimeistä !
  Jäin totaalisesti koukkuun...nyt menen jatkamaan selailua :-)

  p.s. aivan ihana matto !!

  VastaaPoista
 6. Tuossa vierashuoneessa kelpaisi kyllä vierailla!

  On ihanaa miten käytetyistä esineistä ja asioista voi saada jotain noin nättiä aikaiseksi!

  VastaaPoista
 7. Kohta siinä käy niin, että kirjat saavat väistyä ja astia-aarteet valtaavat koko vitriinikaapin, sellainen vaara on aina olemassa. En ole mikään vuosikuutioiden ja lasilintujen ihailija, mutta kylläpä nuo linnut näyttävät hienoilta tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, kirjat ovat koko ajan vähenemään päin! Lasilinnut ovat alkaneet kummasti viehättää. Ja hassua että mainitsikin vuosikuutiot, mä olen niitäkin ruvennut viimeaikoina katsomaan ihan uusin silmin :D

   Poista