7.10.2013

Komeron hyllyillä

Keittiön nurkan viileään komeroon mahtuu astia poikineen. Ja paljon niitä onkin, lautastakin vaikka mihin lähtöön. Siellä ovat pinoissa perinnöksi saadut teemat, talon sekalaiset vanhat arabiat ja itse hankitut romantilliset pastelliset porsliinit. Kuppejakin on monenmoisia; kymmenen pennin kirppislaseista vaalittuihin ja varjeltuihin Valencioihin, "männynsiemenkuvioisista" Arabioista Amerikanmaalta ostettuihin kahden dollarin kahvimukeihin. Ylähyllyllä on vähemmän käytettyjä juttuja, kuten talon varastoista löytynyt teräspannu ja rikkinäinen vanha desimitta. Siellä odottaa sopivaa sijoituspaikkaa myös lapsuuteni mökiltä pelastettu vanha lasinen öljylamppu. 

Tässä astiakaapissa on se huippu puoli että vaikka talo on ollut vieraita väärällään, on sieltä aina löytynyt jokaiselle joku motti josta siemailla viiniä tai hörppiä kahvia.

Ilmat ovat kohta niin viileät että täytyy taas muistaa nostaa kahvikuppi kylmästä komerosta hellan reunalle hyvissä ajoin lämpiämään. Komerokylmässä kupposessa sumppi jäähtyy silmänräpäyksessä.

The old cooling cupboard in the kitchen corner is just big enough for my collection of this and that dishes. There´s always a non matching coffee cup or a wine glass for everyone, no matter how many guests are visiting.
.

5 kommenttia :

 1. Ihania aarteita. Varsinkin tuo Neptun herättää yhä suurta kateutta. :)

  VastaaPoista
 2. Mä käyn täällä aina lomailemassa täällä sun mökillä, kuvien kautta. Pois kaupungin vilskeestä. Ihana tunnelma...

  Sanni

  VastaaPoista
 3. mä himoitsen tuota sun vihannesleikkuulautaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma täällä blogissa, vaikka kuppikaappia kuvattaisiin :)
  Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä käsittämätöntä, miten sun kuvista tulee aina niin vahva tunnelma. Sun vihreä talo on <3 !

  VastaaPoista