27.10.2013

Arabia BRKirpputoreilla ahkerasti luuhatessa tulee vastaan paljon sellaisiakin hienoja tavaroita jotka eivät omiin kaappeihin passaa tai mahdu. Tykkään pitää korvan takana siskon ja ystävien löytötoiveita ja napata niitä kirppiksiltä mukaan jos osuvat edullisesti eteen. Ystäväkaunotar kerää kesätorppaansa sekalaista kokoelmaa erivärisiä ja -kuvioisia puhalluskoristeisia Arabian BR-mallin kahvikuppeja. Kun näin tämän vihreän kuppikaksikon kirppiksellä, soitin oitis kaunottarelle ja kysyin kelpaako sarjaan. Hintaa oli vähän ja kunto uudenveroinen, tokihan nämä kelpasivat.

Nyt ne ovat mulla kotona hetken hypisteltävinä ennenkuin tulevat uuteen kotiinsa toimitetuiksi. Ihaniahan nämä tämmöiset meidänkin mökillä olisivat. Mutta kun ei voi kaikkea kaunista maailmasta kotiinsa haalia, jotakin pitää jättää keräämättäkin vaikka mieli tekisi. Saman löytämisen riemun saa jos toisen kyökkiin kirppistelee.

These old Arabia BR coffee cups are a flea market find for a friend. She collects them for her summer cottage, these two will be a nice addition to her collection.
9 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Juu, mua viehättää erityisesti tuo lautasen vaaleanvihreän ja kupposen tummemman vihreän yhdistelmä.

   Poista
 2. Just tommosia ihanuuksia tekee munkin mieli ostaa mistä ikinä niitä köytyykään, mutta ei vaan tosiaan voi... Ihanaa että voit ostella toistenkin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja kyllä se paljon ilahduttaa kaunis kuppikokoelma ystävänkin keittiössä :)

   Poista
 3. Kerrotko miten tuo Arabian mallistosysteemi menee? On A, B, C... ja sitten niitä alakirjaimia, esim. BR. Oletko selvillä? Kiinnostaisi kovasti! T. Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli, en harmi kyllä tunne tuota mallistosysteemiä tarkemmin. Jos jollakulla on tästä tietoa taikka vinkata joku hyvä nettisivu aiheesta niin jättäkäähän kommenttia!

   Poista
 4. Beautiful! I've been trying to find some gems like this at flea markets!
  ps. I just discovered your blog, I'm studying in Helsinki as an exchange student right now, so I love finding some great Finnish blogs :)

  VastaaPoista