18.5.2013

SaunakamarissaSaunakamarin sisustus on ehtaa sitäsuntätä. Mustaksi maalattu vanha armeijasänky on siskon varastosta, samoin puutuoli. Valkoinen sivupöytä kirppikseltä, ajalta ennen kuin vihreästä talosta oli tietoakaan. Kirppislöytöjä ovat myös räsymatot, emalivadit ja oikeassa yläkulmassa pilkistävä vanha puinen lääkekaappi. Vanhoja harmaaraitaisia armeijan pikkupyyhkeitä käytetään pefletteinä, koko pino sängyllä on Varustelekasta. Sängyn alla on osto- ja myyntiliikkeestä pikkurahalla hankitut raidakkaat sohvatyynyt, ne ovat huippuja istuskeluun saunan terassilla ja pihalla muutenkin. Silkkikuikka-oviverho on vuosien takaa Marimekosta, samoin musta Muija-peltipurkki jossa säilytetään tulitikkuja.

Sauna dressing room decor is a collection of this and that. Almost everything is bought from fleamarkets, second hand shops and an army surplus store.
.

7 kommenttia :

 1. Ja NIIN tyylikästä...ei kaiken tarvitse maksaa maltaita,kun saa kaunista...kierrätys kunniaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan simppeliä ja raikasta!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Silmiin pisti tuo kirpparilta lyödetty pöytä, koska meillä on samanlainen mustaksi maalattu äiti nuoruuden kirppislöytöjä!!! Olen monesti pohtinyt että mitähän kautta tai tekoa ko. sivupöytä onkaan, olen ajatellut että on ainoa yksilö sellaista sorttia. Näemmä ollut joskus jossain sarjatuotantoa :)

  VastaaPoista
 4. Hurmaavan kesäinen fiilis :) Tuli ikävä mökille <3

  VastaaPoista
 5. Voi, tuollaisen sängyn minäkin tarvisin :)

  VastaaPoista
 6. Niin kodikas! Noi raidalliset sohvatyynyt on hienot!

  VastaaPoista