5.5.2013

Ensimmäinen kerrosVanerikattohuoneen lattia alkoi valkaistua, sipaisin ensimmäisen maalikerroksen eilen. Lattiamaalin sävy on hyväksi havaittu jokapaikan kermanvalkoinen 4737. Sillä on maalattu talon muutkin valkoiset lattiat - sekä seinät ja jokunen huonekalukin. Ohennetun maalin läpi kuultaa vielä lattian puu, mutta toiseen kerrokseen syyt kyllä peittyvät.

Painting the floor creamy white in the new summer room.
.
  


10 kommenttia :

 1. Täysin sama puuha ollut meilläkin...valkoista puulattiaa ei voita mikään.t.Anne

  VastaaPoista
 2. Kaunis tulee! Valkeassakin on niin paljon sävyjä, että mieleisen löytyminen on jo hyvä asia;) Mitä maalia sinä olet lattioihin käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Mieli, Permolla maalaan tämän huoneen lattiat. Siinä on tosi kaunis himmeä kiilto, vaikkei ehkä ihan kestävimmästä päästä mun kokemukseni mukaan olekaan.

   Poista
 3. Tuo sävy mitä minullekin suosittelit on kyllä hyvä. Tosin olen muutaman kerran miettinyt miksi maalasinkaan lasten huoneiden lattiat valkoiseksi ;)

  VastaaPoista
 4. Minulla on täällä kotona samanlaiset ovet, kuin teillä näyttää olevan. Oletteko tehneet oville jotain? Lakanneet? Millä, jos olette?

  VastaaPoista
 5. Eila p., emme ole tehneet oville mitään - ne olivat ostaesssa niin hyvässä lakassa.

  VastaaPoista
 6. Hei, aivan ihanalta näyttää sinun vinttikamarisi remontti, ed. postauksen tapettikin todella kaunis.Mahtavaa kun saa puhtaalta pöydältä aloittaa siis kun on tyhjät pinnat (ymmärrän kyllä, ettei ne itsestään ole siihen ilmaantuneet), joita ruveta värittämään. Minä olen ostanut keittiöön uudet tapetit, mutten saa aloitettua tapiseerausta, kun tympii listojen, hyllyjen, ym., ja mahd. vanhojen tapettien irroittaminen, eikäpä nuo vanhat kaapistot ja laminaattikaan kauheasti sytytä. Hanne

  VastaaPoista