5.1.2013

Vuosi vihreässä talossa: Marraskuu 2012
Marrakuussa kuvasin vintin remontin tieltä toiseen kamariin nostettua turkoosia keinutuolia. Se on yksi talon mukana tulleista kalusteista ja saanee paikan uudesta vanerikattohuoneesta. Samat vanhat esinesuosikit päätyivät myös linssin eteen; Nanny Stillin keltaiset Grapponiat, Saara Hopean sininen Näppyläkulho, Heikki Orvolan violetti Bökars-lautanen ja Tamara Aladinin Carmen-kääntömaljakot. Marraskuussa vaikutuin Deko-lehden From Russia With Love -jutusta ja hörpin teetä venäläisestä kukkokuvioisesta kupista.

November was very blue and turquoise.  My favourite finnish glass design objects gave a splash of yellow and purple, they are by Nanny Still, Tamara Aladin, Heikki Orvola and Saara Hopea.

12 kommenttia :

 1. Näistä kuvista tulee aina niin kova kaipuu maalle. Voi kun pääsisi asumaan hiljaiseen maisemaan, heräämään puun raksinaan hellassa ja räsymattojen keskelle.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinku maalle on täälläkin jatkuvasti kova!

   Poista
 2. Hei! Toinen Porin Matin omistaja täältä kyselee että oletteko maalanneet tuon Porin Matin ja millä maalilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kuumuuden kestävä maali se oli, en kuollaksenikaan muista merkkiä. Mutta sitä en kuitenkaan suosittelisi kun siitä jäi valumia eikä sillä oikein saanut tasaista jälkeä millään. Tuttu oli maalannut oman mattinsa jollakin lämpöä kestävällä autoille tarkoitetulla spraymaalilla ja näytti kamalan hyvältä, ehkä ennemmin joku semmonen?

   Poista
 3. älyttämän ihania kaikki nää sun kuukausipostaukset! kauniita kuvia ja tunnelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilla! Mä kun ajattelin että nää on vaan tämmösiä jämiä...

   Poista
 4. Olen saanut lasikärpäsen puraisun blogisi ansiosta. Katselen kirppareilla lasiesineitä ihan uusin silmin. Toistaiseksi kiinnostus on ollut lähinnä kirkkaaseen lasiin,mutta saat värikkäätkin lasiesineet näyttämään kauniilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa hietzu! Kirkas lasi on siinä mielessä kiva keräilykohde että sitä lienee enemmän liikkeellä.

   Poista
 5. Sniff, meidän asunossamme oli tuo sama lies millä mummoni oli kokannut, mutta se oli sähkömiehen mukaan jo "melko vaarallisessa kunnossa" (piuhat törröttivät) ettei sitä kannattanut enää korjata. Olisi ollut ihanaa pitää se keittiörempan jälkeenkin käytössä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista ettei hellaa saanut enää kuntoon, tommosessa vanhassa on oma tunnelmansa. Mutta teidän kodissa on kyllä tunnelmaa roppakaupalla muutenkin :)

   Poista
 6. Oi, mitä värejä! Löysin blogin vasta tänään, mutta lisään samantien kirjanmerkkeihin. Ihana tunnelma talossa.

  VastaaPoista
 7. Hei, tiedätkö minkä merkkiset nuo kirkkaat pikarit ovat? Vanhemmillani on saman sarjan viinilaseja, mutta äiti ei tiennyt niiden merkkiä. Siitä syystä olisin siis kiinnostunut. :)

  VastaaPoista