6.1.2013

Vuosi vihreässä talossa: Joulukuu 2012

 
Joulun alla lämmitettiin hitaasti hyistä taloa pakkasessa ja polteltiin lyhtyjä ja kynttilöitä. Saunottiin hämärässä illassa ja tuijotettiin talvista peltoa. Kylpyamme saunan pihassa odottaa kesää pressun ja lumipeitteen alla. Ajatukset kesästä, vihertävästä viljapellosta ja viileästä pihakylvystä tuntuvat utopistisilta. Mutta kyllä se suvi taas sieltä tulee.

Tämä on vuosimuisteloiden viimeinen posti. Kiitos jättämistänne kommenteista, mukavaa jos näistä "jämistä" on ollut teille iloa.

December was snowy and cold. The thought of summer seems so distant and unreal. Is it really possible that all this will ever turn into a blooming spring?

10 kommenttia :

 1. Kaunis ja rauhallinen tunnelma kuvissa! Kyllähän se talvikin on kaunis kylmyydestä huolimatta! Mikä sen ihanampaa kuin lämmitellä ulkosaunan löylyissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on, täytyy nauttia talvesta niin kauan kun sitä vielä kestää.

   Poista
 2. Kivalta näyttää...sauna näyttää niin tunnelmalliselta! Kylpyamme omenapuun alla oi-joi jos se olisi vielä romanttinen vanhanajan tyylinen peltinen!!!! Ite oon haaveillu kovasti sellaisesta, mutta mulla on vain peltinen istumapulju. Mutta kiva sekin on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuku, istuma-amme on siinä mielessä parempi ettei vettä tarvitse kantaa niin paljon :)

   Poista
 3. Löysin blogisi, se on ihastuttava. :-) Omani avasin vuodenvaihteessa, tervetuloa: http://huiskulassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sokeriperhonen! Täytyypä käydä kattomassa Huiskulaa :)

   Poista
 4. Hei, ensikertalainen kommentoi ja kiittää elämänmakuisesta blogista! Pakko kysyä, miten olet maalannut korituolit? Mulla on yksi "nature" ja yksi valkoinen (kulunut), ja haaveilen, et ne olis parit :) Hyvää tulevaa vuotta! Lottis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lottis! Taisin maaalata tuolit jollain lattiamaalin jämillä, oliskohan ollut Betoluxia?

   Poista
 5. Voi miten tunnelmallisia kuvia! Terassi näyttää tosi kauniilta. :) Tuollaisessa paikassa kun saisi viettää joulua.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja koukutuin. Kuvat tuovat mieleen rakkaan tätini mökin, siellä näyttää hyvin paljon samanlaiselta. Mutta ennen kaikkea ihastuin siihen, että joku muukin on laittanut pihalleen kylpyammeen. Toissa kesänä meillekin tuli sellainen, mies piti ideaa hulluna, mutta auttoi projektissa kuitenkin.

  VastaaPoista