28.9.2011

Ystävät maalla

Laitettiin hellaan tuli ja napsautettiin patterit päälle. Haettiin lähimetsästä suppilovahverot improvisoituun keittoon. Avattiin tuliaispaketti ja huokailtiin sen sisältöä. Kaadettiin lasiin viiniä ja kaadettiin toisenkin kerran. Ihmeteltiin matalalta paistavan auringon hienoa valoa. Sytytettiin kynttilät hyvissä ajoin. Syliteltiin pieniä koiria. Ja sitten saunottiin pitkään myrskylyhdyn valossa musteensinisessä illassa.

Ystävät kävivät kylässä maalla.

Good times, three wonderful friends visited the country house.

12 kommenttia :

Maisuli kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanalta!!! Olisipa minullakin mahdollisuus tuollaiseen... Onko teillä joskus tarkoitus muuttaa pysyvästi Vihreään taloon? Itselläni ollut jo pitkään haaveena maalle muutto, mutta tämän hetkinen elämäntilanne ei taida olla paras mahdollinen...ehkä joskus...

Päivi kirjoitti...

ihana, kaihoisa tunnelma välittyi kuvistakin ja visiitti tiivistyi kauniisti muutamiin lauseisiin. tällaisiin juhliin tahtoisi itsekin!

morso kirjoitti...

Olipas nyt just niitä hienoimpia hetkiä syksyssä tässä postauksessa. Meillä on jo mökkikausi päätetty tältä vuodelta, mutta syys-lokakuuun vaihteeen valo ja metsän tuoksu tuli ihan elävinä mieleen. :)

Sannie kirjoitti...

Syksy on kyllä parasta aikaa ja nää sun fotot on todella inspiroivia syysfotoja.

Hosuli kirjoitti...

Aivan ihana tuo peltokuva! Syksyn valo ja kaikki.

Ja nuo Kivet. Must. Not. Start. Collecting...

Annika kirjoitti...

Must. Stop. Collecting. Must. Stop. Collecting. Must. Stop. Collecting... :)

Annika kirjoitti...

Maisuli, tuskin koskaan kokonaan maalaistuisimme. Maalais- ja kaupunkilaiselämän yhdistelmä taitaa olla meille paras.

Annika kirjoitti...

Päivi, morso ja Sannie, kiitos!

Sanni kirjoitti...

Ai miten tykkäsin tästä postauksesta. Tunnelman voi aistia! Ihanaista!!!

Rillirousku kirjoitti...

Hui kaaheeta! Sain melkeen slaagin kun huomasin blogini sun linkkilistalla! Oon siis niinku niin fanittanu sun blogia iäisyyksiä (varmaan ensimmäisiä sisustusblogeja mihin törmäsin) ja niin tykkään sun tyylistä. Ja sitten! Ohh, oon sanaton. :D Hyvällä tämä siis toki. Kiitos. :)

Annika kirjoitti...

Kiitos Sanni!

Annika kirjoitti...

Rillirousku, sun koti on mahtavan hieno ja Kotipalapeli on aivan huippu! Olen salaa fanittanut jo pitkään :) Ja kiitos kiitoksista, kyä lämmittää!