14.9.2011

Ystävän kotona - olohuone


Ystävä keitti kahvit ja minä tartuin kameraan kuvatakseni hänen ja perheensä kauniin kodin. Kuvia vuonna 1948 rakennetusta rintamamiestalosta ja sen monista hienoista yksityiskohdista tuli niin paljon että katsoin parhaaksi jakaa ne useampaan postaukseen.

Taloon on rakennettu 60-luvun lopulla lisäosa, jossa nykyään on perheen olohuone ja ruokailutila. Istuin sinapinkeltaisessa nojatuolissa, hörpin kahvia Paratiisi-kahvikupista ja kuulin tarinoita huoneen kalusteiden ja esineiden alkuperistä; löytyi muun muassa matkamuistoja, perintökalusteita, lainattuja tavaroita, roskalavalöytöjä ja talokaupan mukana tulleita aarteita.

Seuraavassa postauksessa ehkä makuuhuone. Sitä ootellessa voi vaikka katsastella aiempia postauksia ystävien kodeista joissa olen vieraillut: 50-lukulainen kerrostaloasunto jossa vinkeä lastenhuone ja valokuvaajan koti huikeine yksityiskohtineen.

I visited a friend´s house, had a cup of coffee and took some photos. I ended up taking so many pictures I decided to divide them into several posts. This first one is about the livingroom.

7 kommenttia :

 1. Kertakaikkiaan herkullinen sohva! Nam.

  VastaaPoista
 2. Hei hauskaa, meillä on ystävän koti-teemapäivä! :) Upea peikonlehti ja katse kiinnittyy myös mielenkiintoiseen taiteeseen. Jee, odotan seuraavia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Siis minä täällä höpisin, en näköjään taas osannut vain kirjautua.

  VastaaPoista
 4. Haha katos vaan, aika hauskaa! :) Great minds think alike? Mielettömät värit tossa sun kuvaamassa asunnossa - ja SUPERHIENOT kuvat olet ottanu!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat värit ystäväsi olohuoneessa!

  VastaaPoista
 6. Muuten kaikki tosi ihanaa, mutta ei pianon päälle kukkaruukkuja...

  VastaaPoista
 7. Hei, mulla on samanlainen nojatuoli! Löysin kirpparilta 20 eurolla ja olen miettinyt, että milloin se on mahdettu tehdä jne. Enkä ole löytänyt tietoa. Miten tuoli on ystävillesi päätynyt?

  VastaaPoista