1.7.2010

Pieni makeover


Maalasin rapistuneen ulko-oven uudestaan ja jotenki koko talo ryhdistyi. Vähän niinkuin olisi sipaissut huolellisesti rajatut huulipunat meikittömiin kasvoihin. Oven väriä en lähteny muuttamaan, käytin samaa vaaleanpunaista kuin siinä olikin. Hauskasti outo yhdistelmä karmin ärjyn oranssin kanssa.

Re-painted the shabby front door and somehow the whole house brightened up. I used the same pink colour the door already had - some things are better left unchanged.

9 kommenttia :

 1. Pikkukoira päivystää. Hieno lopputulema!

  VastaaPoista
 2. Hauska koira = ) Mun koneella ovi näyttää valkoiselta...Mutta varmaan on söötti vaaleanpunaisena!

  VastaaPoista
 3. Mä yritin tiirata tuosta vaaleanpunaista sävyä, mutta ei - näyttää mullekin valkoiselta. Kaunis ovi kuitenkin ja kyllä se maalaaminen vaan lisää ryhdikkyyttä!

  VastaaPoista
 4. Hieno! Sauna myös sen näköinen, että siellä varmasti rentoutuu. Aurinkoisia kesäpäiviä! Maria

  VastaaPoista
 5. Minä olen sitä mieltä, että vanhan talon värejä tulee kunnioittaa! Ihana ajatus, ettet lähtenyt muuttamaan. Itse olen porukoihini pettynyt, kun ne ryökäleet meni maalaamaan ihanat punamullan väriset ovet ruskeiksi. Tappelemalla taistelin siihen, että meidän ovi pysyy punamultapunaisena! Se on 60 vuotta ollut sellainen, se saa minun puolesta olla seuraavatkin 60 vuotta punainen!

  Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 6. En näe vaaleanpunaista enkä oranssia, valkoista ja punaista kylläkin. Kaunista silti!

  VastaaPoista
 7. On varmaan tosi hento vaaleanpunainen, mun näytöllä taittaa vaalean harmaaseen. Kaunista tuli. Meidän vanha talo vielä odottaa jossakin...kentis joku päivä. Kaunista kesäpäivää!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset vielä sohvasta. Tuuletuksen ja imuroinnin jälkeen se löysi paikkansa olohuoneesta ja kylläpä siinä nyt käy kuhina, kun kisut vaihtavat paikkaa ja nuuskivat joka nurkan. Uutta päällyskangastakin olen jo ehtinyt tiirailemaan!

  Aurinkoisia päiviä!
  Tanja

  VastaaPoista
 9. Kah, kuvaan ei sattunut mitään kunnollista valkoista vertailukohdaksi. Mutta sellainen hento pinkki se on :)

  Tanja, mukavaa että kelpasi! :) Olispa kivaa jos laittaisit kuvia sitten kun sohva saa uuden kankaan ylleen!

  VastaaPoista