8.7.2010

Kammarin rauhaaMarimekko valmisti vuosia sitten hetken aikaa Tantsu-lakanoita vaaleanpuna-vaaleanpunaisina johonkin alennusmyyntiin. Kaikkien aikojen lempilakanani.


 All time favourite bed linen, pink "Tantsu" by Marimekko, bought years ago.

7 kommenttia :

 1. Tuo kangas on aivan mielettömän hieno! Iloksesi voin kertoa, että tämän kesän Marimekon alennusmyynnissä oli ainakin Kämpin liikkeessä tuota kangasta pelkästään alekankaana :) tarjolla oli myös vastaavalla tavalla pelkistettyä tummansini–vaaleansinistä tantsua, jota ostinkin verhoksi kotiin.

  VastaaPoista
 2. Näyttää siltä, että siellä nukutaan hyviä unia! Kangas on todella kaunis, myös muun värisenä.

  VastaaPoista
 3. Tuossa värissä tanstsu onkin aivan mielettömän ihana. Joitakin värejä on tosiaan vain lakanoissa, meillä ananas kankaasta aivan ihanat lakanat, jota ei ole koskaan saanut kankaana mistään. Ostaisin heti jos saisin jostain :) Pitäkin käydä kurkkimassa niitä alekankaita jos vaikka onnistaisi.

  VastaaPoista
 4. Kaunis peili tuossa yläkuvassa.Rupesin itse juuri pitämään blogia, on ihan vielä tuore. Toisten blogeja olen jo jonkun aikaa seuraillut, vaikka aina ei tule kommenttia laitettua.

  VastaaPoista
 5. Noi on aivan superihanat noi lakanat! Yövuorosta alkoi tehdä mieli ihanaan viileään (omaan) sänkyyn nukkumaan :)

  VastaaPoista
 6. Tulin ihan asiasta tehden vinkkaamaan että nyt on Tantsua saatavilla vaaleanpunaisena vaaleanpunaisella, mutta Hanstu olikin jo ehtinyt mainita asiasta. 15e/m.

  VastaaPoista
 7. No niinpä olikin tismalleen samaa väriä, kävin hypistelemässä Marimekossa!

  VastaaPoista